CARP EXPERT DOBÓKESZTYŰ
Termékleírás

Carp Expert dobókesztyű 

A Carp Expert márka a pontyhorgászat minden területét lefedve kínál kiváló termékeket, az adott szituációkhoz kellő mértékben. 

Az igazán távoli, akár nagyhalas dobós peca előnyeit már rengeteg horgász felismerte, mivel egy jó haltartó hely, egy törés vagy egy gyorsan változó mederviszonyulat temérdek halat tartogathat, akár a kapitálisabb példányokat is. Ezen helyeket, ha dobós pecával akarja a horgász elérni, akkor vékonyabb főzsinórra és akár extra erős, de szintén kis átmérőjű dobóelőtétre van szükség. 

A nagy dobásokhoz, nagy erő kifejtése is szükséges, ami biztos fogást igényel, de itt jön képbe a vékóny zsinórók veszélye, amik bizony egy rossz fogás vagy elengedés következtében kellemetlenül el tudják vágni a horgász ujját, sebet okozva, akár meghíúsítva a további horgászatot. Ennek kiküszöbölésére nyújt tökéletes variánst a CXP neoprén dobókesztyűje, mely egy pillanat alatt felvehető és tökéletes védelmet biztosít a mutatóujjnak. 

Praktikus kiegészítő, bojlis és feeder horgászoknak is kötelező darab, ha a kiszemelt halak 100 méter feletti dobásokkal érhetőek el.

Általános használati utasítás - Kiegészítők

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Jellemző
74300-911 CARP EXPERT DOBÓKESZTYŰ 2 690 Ft DobókesztyűUniverzálisNeoprén + műbőr

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

PIKKELYEZŐ KÉS HOSSZÚKÁS
1 130 Ft
PIKKELYEZŐ KÉS KEREK
1 130 Ft
ENERGOTEAM FA HALTISZTÍTÓ DESZKA
9 990 Ft
SPICCGUMI BEFŰZŐ
290 Ft
PIKKELYEZŐ KÉS DELUXE ROZSDAMENTES
1 190 Ft
ENERGOTEAM ASZTALI HALFÜSTÖLŐ
19 990 Ft
Nagypontyok feederrel
Megjelent: 2020-07-22 | Forrás: Szabó Bence | Írások

A Maconkai-víztározó az egyike azoknak a tradicionális horgászvizeknek, ahová mindig szívesen megyek. Elsősorban a nagytestű pontyok miatt szoktam látogatni a tórendszert, holott fehérhal állománya is kimagasló, sőt, tulajdonképpen bármilyen békéshalas módszerrel eredményes lehet ...

A nagytávolságú horgászat eszközei
Megjelent: 2020-06-27 | Forrás: Szabó Bence | Írások

Örökké visszatérő téma, hogy miért akarunk mi, magyarok mindig olyan nagyot dobni?! Miért nem elég nekünk maximum 50-60 méterre horgászni, amikor Angliából zömében ezt látjuk? Illetve, feederezés még egyáltalán az, amit a távdobó botokkal művelünk? Már most leszögezem, hogy ...

Feeder bottal a Leveleki víztározón
Megjelent: 2021. május 12.

 

Egy 210 hektáros víztározón nem gyerekjáték a halfogás, pláne nem 5 Celsius fokos vízhőmérséklet mellet. A megfelelő helyválasztás után azonban kellő kitartással, megfelelő csalogatóanyagokkal és a szituáció megoldását lehetővé tevő felszerelésekkel valódi örömpecában is lehet részünk! Ebben a filmben Szabó Bence a Leveleki Víztározó partjáról jelentkezik, ahol két horgásznap tapasztalatait igyekszik bemutatni az érdeklődőknek.