A termék jelenleg nem elérhető.
BOJLIS ÓLOM FEEDER INLINE
BOJLIS ÓLOM FEEDER INLINE
A fenekező horgászat legsarkalatosabb elemei az ólmok.
Nem mindegy, hogy éppen behúzni készülünk, közelre, vagy éppen távolra dobni. Az sem mindegy, hogy milyen a meder anyaga és a végszerelék típusa.
Ilyen körülmények között is megtaláljuk a számunkra megfelelőt az Energo Team bojlis ólmai között. Pasztás és etetőanyagos horgászat során kiváló választás ez a Feeder Inline ólom!
Tökéletesen megmarad rajta a rágyúrt etetőanyag még a legnagyobb dobások során is. Nagyon fontos azonban, hogy megtaláljuk a megfelelő állagot. Ami nem lehet sem túl nedves és sem túl száraz sem.

Válasszunk rövid (15-20cm-es) horogelőkét hagyományos, hajszálelőkés csalizási móddal.

Használjunk lágy gubancgátló csövet, hogy a gubancokat 100%-ban elkerülhessük. Nincs is rosszabb annál, mint hosszú időn át ülni bedobott felszerelésünk mellett, ami esélytelen arra, hogy akár egy halat is megfogjon, mert az előke fel van tekeredve.


A Carp Expert aprócikkek közül válogatva kiváló végszereléket állíthatunk össze belőle.


SZIVAR BOJLIZÓ ÓLOM, TÁVDOBÓ
630 Ft
BOJLIS LAPOS KÖRTE INLINE SÜNI
930 Ft
BOJLIS PASZTA ÓLOM INLINE
950 Ft
CXP FLATLINE PEAR BOJLIS ÓLOM
530 Ft
CXP EXTRA HEAVY INLINE BOJLIS ÓLOM
530 Ft
BOJLIS PASZTA OLÓM FORGÓS
950 Ft
Új bojlis ólmaink a gyakorlatban
Megjelent: 2016-03-11 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Az Energofish kínálatában megtalálható bojlis ólmok széles választékából mindenki megtalálhatta eddig is a számára legideálisabb típusokat. A február végén megjelenő öt új taggal bővülő kínálat még ideálisabb feltételeket biztosít arra, hogy a kezdőtől a haladó ...

Nincs kapcsolódó videó