A termék jelenleg nem elérhető.
BLACK FIGHTER CARP MATCH BOT
BLACK FIGHTER CARP MATCH BOT

Black Fighter Carp Match bot

Matchbot kínálatunk évek óta legmeghatározóbb darabjai voltak a Black Fighter Match 3,90-es és 4,20-as változatai. A rendkívül jó ár-érték aránnyal rendelkező univerzális matchbot továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend, az IM8-as karbon szövetből készült blankhoz tartozó karakterisztika csodaszép ívei nemcsak látványos, de kifejezetten előnyös dobási és fárasztási tulajdonságokkal ruházzák fel a botot.

A terhelhetőbb, erősített anyagú Carp Match változattal a céltudatos pontyhorgászat valósítható meg, mellyel a nehezebb waggler úszók is pontosan, nagy távolságba célba juttathatók.

A fárasztás során gyorsan felkeményedő blank gyorsabban őrli fel a termetes pontyok erejét, érzékenysége mégis lehetőséget biztosít a vékonyabb horogelőkék biztonságos használatára.

CARP EXPERT UNI MATCH BOT
18 990 Ft
CARP EXPERT TELEMATCH BOT
23 990 Ft
KAMASAKI SUPER MATCH BOT
13 990 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL MATCH BOT 11'
19 990 Ft
BENZAR CONCOURSE MATCH BOT
24 990 Ft
MAVER LEVIA WAGLER BOT
38 990 Ft
Matchbotos pontyozás
Megjelent: 2021-07-23 | Forrás: Frankó Zoltán | Írások

Hírtelen megjött a nyár és vele a rettentő meleg. 38 C○-fok árnyékban. Megállok a holtág partján. Próbálok árnyékba parkolni. Késő délután van, estébe nyúló matchbotos pontyozást terveztem a Gyálai-holtág Görbe szakaszán, a magas part és a fák árnyékában jobb, mint ...

Nincs kapcsolódó videó