A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT JUNIOR DOUBLE TIP HEAVY BOT
CARP EXPERT JUNIOR DOUBLE TIP HEAVY BOT

Carp Expert Junior Double Tip Heavy bot

A Carp Expert Double Tip egy régóta tátongó űrt tölt be a horgászpiacon.

Egy szenzációs bojlis rendszerű horgászbot, cserélhető rezgőtagos variációval egyszerűen tökéletes a mindennapos horgászatra. Legrövidebb tagja kiváló társa a gyerekhorgászoknak is, legyen akár rutinos halvadász, vagy ezzel a sporttal épp most ismerkedő.

A bojlis spicctag kihagyhatatlan választás azoknak, akik csatornán horgásznak amúrra, pontyra, esetleg nagyméretű csalihallal csukáznak, vagy netán csónakból űzik a halakat feltolós, felfektetős úszós készséggel.

Rezgős spicctagja tökéletesen működik mind a hagyományos feeder kosarakkal, mind pedig az ólmos fenekező horgászatkor is. Emellett bátran bevethetjük ezeket az érzékeny spicceket süllőzéshez csónakból vagy partról. Ajánljuk: A fenekezős horgászat összes variációjához

Az IM 10-es karbonból készült bottest rendkívüli erőtartalékokkal rendelkezik, így a fenekező pontyozás során adódó igényeinket maximálisan kielégíti.

A bojlis taggal egy 3 librás botot kapunk, mellyel kompromisszum nélkül űzhetjük e modern halfogás műfaját, a feeder taggal pedig a finomszerelékes fenekező technikát gyakorolhatjuk igen magas szinten.

Kiváló választás azoknak, akik mindkét módszert szívesen űznék de nem szeretnének egy vagyont költeni a megfelelő felszerelés megvásárlására.

CARP EXPERT DOUBLE TIP HEAVY BOT
26 990 Ft
21 490 Ft
KAMASAKI SUPER CARP 3,60M 3,5LBS BOJLIS BOT
9 390 Ft
SONIK XTRACTOR CARP BOT
27 990 Ft
THE ONE CAST LCX-13 3,90M 3.5LBS TÁVDOBÓ BOJLIS BOT
53 990 Ft
CARP EXPERT NEO LONG CAST 3.5LBS BOJLIS BOT
25 490 Ft
SONIK VADERX RS CARP BOJLIS BOT
25 490 Ft
Energofish magazin, Február
Megjelent: 2017-02-14 | Forrás: EnergoTeam | Írások

2017-01-19 Elérkeztünk az újabb magazinunkhoz. A mostani magazinban, megnézzük mi a helyzet a kormoránok háza táján, Szabó Bencével előkéket kötünk a tavaszi időszakra, körbejárjuk a sötét etetőanyag előnyeit, és a tél utolsó pillanatait egy menyhalas pecával töltjük ...

Bojli vagy feeder? A Carp Expert Double Tip pontyos botok
Megjelent: 2014-10-01 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Korábban bemutatott szettjeink bázisát képező pontyos botok hasznosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, eljött hát az idő, hogy csak és kizárólag velük foglalkozzunk. A Carp Expert Double Tip kétfunkciós botjainak minden elemét dicséret illeti, megéri hát, hogy alaposabb ...

Nincs kapcsolódó videó