A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT TELE BOT
CARP EXPERT TELE BOT

 

Carp Expert Tele bot

Egyre inkább hajlamosak a horgászok temetni a teleszkópos rendszerű horgászbotokat. Azonban akinek fontos a praktikum és a használhatóság együtt, az fel fog figyelni a CXP UNI TELE botra.

Ismét egy újdonság és ismét az Energofish-től, mely azon horgásztársaink számára készült, akik a jó szállíthatóság mellett nem szeretnének lemondani a minőségi kivitelről és a minőségi anyagokról.

IM6-os, kiváló Carbon anyaga a dobás során tökéletes pontossággal repíti a kiszemelt helyre végszerelékünket. A kapás után pedig megfelelő rugalmassággal idomul a horgon lévő hal húzása által okozott terheléshez. Így szinte biztosak lehetünk abban, hogy a bot rugalmatlansága miatti halvesztéseket kikerüljük.

Az átlagos teleszkópos botokhoz képest jóval több tagból álló kivitele kivételes gerincet, ugyanakkor lágy spiccet kölcsönöz a botnak.
A nyéltag kivételével minden tagra került gyűrű így zsinórunk a dobás és a fárasztás során teljesen felveszik a bot ívét.

A rövidebb méretek alkalmasak szűk helyen történő úszózásra, vagy pergetésre. A hosszabb kivitelekkel pedig fenekezhetünk nagyobb, akár 80 méter feletti távolságokra is, vagy várhatjuk a feltolós úszóra érkező pontyokat a nádas előtt.

A minőségi SIC betétes gyűrűsor nem sérti meg zsinórunkat a dobás és a fárasztások során, így elkerülhetjük az ebből adódó halvesztést. Igazi különlegesség a spiccen található borított SIC betét, mely körülölelve foglalatát, bármilyen szögben lefelé irányuló zsinórt megvéd a sérülésektől.

Orsótartója igazán igényes megjelenést kölcsönöz a botnak, mely az osztott parafa/duplon nyéllel kombinálva esztétikailag is gyönyörködteti használóját.

Bízzunk hát a teleszkópos botokban és tudjuk megkülönböztetni az átlagost, a kiválótól, mely esetünkben a Carp Expert Uni Tele!
 

KAMASAKI TELE POWER BOT
8 690 Ft
KAMASAKI THUNDER 3,50M 50-100G BOT
5 690 Ft
KAMASAKI SUPER TELE BOT
3 990 Ft
KAMASAKI JUNIOR TELE BOT
2 390 Ft
KAMASAKI GYEREK SZETT ZSEBPECÁVAL
4 990 Ft
CARP EXPERT EXTREME TELE BOT
10 490 Ft
Süllőzés kánikulában
Megjelent: 2017-08-17 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

„Süllőzz kánikulában, a legkilátástalanabb déli órákban", jutottak eszembe Koós mester sokat mondó instrukciói azokon a legmelegebb júliusi napokon, amikor a hőmérő higanyszála a 40 Celsiust súrolta. A város betondzsungelében vadnyugatot idéző módon vibrált a levegő, ...

Feltolós úszózás
Megjelent: 2017-05-17 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Emlékeztek még a pontyhorgászat örök klasszikusára, a feltolós úszós horgászatra? Való igaz, a modern technikák megjelenése és azok rohamos fejlődése bizony háttérbe szorították ezt az ősi módszert, de a feltolós nádi pontyozás minden szépségére szerintem nagyon sokan ...

Nincs kapcsolódó videó