KAMASAKI THUNDER SPIN 240 PERGETŐ BOT
KAMASAKI THUNDER SPIN 240 PERGETŐ BOT

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Szállíthatóság
Szállíthatóság

Termékleírás

Kamasaki Thunder Spin pergető bot

A meglepően kedvező ára mellett számos feladatra alkalmas, mondhatni univerzális pergető botot vehetünk a kezünkbe a Thunder Spin által. 

Alkalmas gumihalas, wobbleres vagy akár villantós pergetésre is, a gerincessége pedig a nagyobb halak erejét is fel fogja őrölni.

Tökéletes választás azon horgászoknak, akik most ismerkednek a pergetéssel, és ehhez egy igazán kedvező ár-érték aránnyal bíró eszközt kerestek. A könnyű, mindössze 230 grammos pergető bot akár egésznapos cserkeléshez is alkalmas, pluszban jó szolgálatot biztosít általános pergetéshez!

IM6-os anyagának köszönhetően kiválóan terhelhető, akár kisebb harcsák kifárasztására is alkalmas, azonban nagy százalékban múlik az eredményesség, a horgász tudásán is.

Univerzalitása miatt, a süllő, csuka és balin pergetés lehetőségét egyaránt megteremti.


22. általános A szénszálas anyagok és a gyártástechnológia rohamos fejlődésének köszönhetően a horgászbotok új generációja jelent meg az üzletek polcain. Az IM6-os karbon felhasználásával készült botok könnyebbek és kecsesebbek, mint a hasonló paraméterekkel rendelkező üvegszálból készült kompozit társaik.
9. DUPLON NYÉL (klasszikus) Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, klasszikus kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a fárasztás és a dobás során is.
3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
4. SIC fonott A szilícium-karbidból gyártott úgynevezett SIC gyűrűk kis súlyuknál és kopásálló felületüknél fogva a leggyakrabban használt gyűrűtípusok közé tartoznak. Kiváló fizikai tulajdonságainak köszönhetően akár fonott zsinórral is bátran használható, mivel a fonott zsinórra jellemző nagymértékű koptató hatásnak is ellenáll.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
10089-242 KAMASAKI THUNDER SPIN BOT 240 8 390 Ft 2,40 m230-60 gB128 cm230 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

BOKOR SPIN PERGETŐ BOT
22 990 Ft
WIZARD CLASSIC JIG PERGETŐ BOT
11 990 Ft
WIZARD DROP SHOT PERGETŐ BOT
13 490 Ft
KAMASAKI SUPER SPIN NEW BOT
3 490 Ft
WIZARD CARBON SOLID SPIN BOT
19 490 Ft
L&K PROGUIDE PERGETŐ BOT
23 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó