BENZAR CLASSIC METHOD FEEDER BOT
BENZAR CLASSIC METHOD FEEDER BOT

Óvatos kapás jelzése
Óvatos kapás jelzése

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Dobás pontossága
Dobás pontossága

Távdobáshoz
Távdobáshoz

Sokoldalú használat
Sokoldalú használat

Szállíthatóság
Szállíthatóság

Termékleírás

Benzár Classic Method Feeder bot

A Benzár Mix szortiment egy igazi klasszikusnak érezhető, vérbeli pontyozó termékkel bővült a Classic Method Feeder bot tekintetében.

A Classic Method Feeder jellegének és karakterének köszönhetően, a Benzár család kedvezőbb árfekvésű szegmensén belül, a terhelhetőbb pálcák közé tartozik, 100-150 grammos dobósúlyával, melynek hála a nagyobb method és pellett feeder kosarak is biztonsággal a kívánt távra juttathatóak be vele.

Nyélkialakítása is támogatja ezen mozzanatokban, mely osztott EVA betétekkel lett ellátva, ami vizes kézzel is 100%-os tartást garantál.

Gyűrűi természetesen Sic betétet kaptak, mely a vastagabb zsinórral történő folyóvízi horgászathoz is alkalmassá teszik, így erősségének hála, akár a dunai vad pontyokkal szembe is jó opció lehet.

Klasszikus, alulról tekerős orsótartója, képes befogadni a nagyobb méretű pontyozó orsókat is, de a legtökéletesebb egy, a bottal azonos szériájú Classic Method Runner 6000 orsóval szerepel.

A fenti orsóval való összhanggal, egy igazi klasszikus pontyozó feedert kaphatunk kézbe, mely bármilyen környezetben megállja a helyét, akár a nagyobb békéshalakkal szemben is.

Method vagy egyéb fenekező technikához is ajánljuk, ha egy biztos pontyozó horgászbotra van szükség.


38. általános Az IM8-as karbon anyag megjelenése óriási előrelépést jelent a horgászbotok fejlődésében. A korábbi botokéhoz képest kecsesebb, könnyedebb vonalvezetés, megsokszorozódott teherbírás és az igénybevételre gyorsabban reagáló anyag jellemzi. Hobbi- és versenykörülmények között egyaránt megállja a helyét.
23. EXCALIBUR szerű csak alul duplon A modern botokon egyre gyakrabban látható, extravagáns megjelenésű, kecses nyél, melyet a súlycsökkentés érdekében csupán a bot végén láttak el csúszásmentes, stabil fogást biztosító bevonattal.
3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
5. SIC könnyített A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
12347-360 BENZAR CLASSIC METHOD FEEDER BOT 3+2 100-150G 3,6M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 19 990 Ft 3,6 m3+2100-150 gB127 cm306 g
12347-390 BENZAR CLASSIC METHOD FEEDER BOT 3+2 100-150G 3,9M 22 490 Ft 3,9 m3+2100-150 gB137 cm340 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP HUNTER PLUS FEEDER BOT
10 990 Ft
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
24 490 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER BOT
19 990 Ft
SONIK SONIK SPECIALIST BARBEL BOT 12' 1.75LB
24 990 Ft
BENZAR NO LIMIT METHOD FEEDER BOT
36 990 Ft
BENZAR UNIVERSAL FEEDER BOT
25 990 Ft
Örömpeca a Dunán
Megjelent: 2023-07-19 | Forrás: Raffer Kristóf | Írások

Soha nem titkoltam, hogy melyik vízen szeretek horgászni a legjobban, hiszen gyerekkorom óta horgászom a Dunán és ez a fajta peca áll a szívemhez legközelebb. Egyik nap gondoltam egyet és kora délután el is látogattam az öreg folyóra, bízva abba, hogy esetleg az estébe bele próbálva ...

Füzespart legszebb pontyai
Megjelent: 2022-03-16 | Forrás: Szabó Bence | Írások

Február első napjain egy számomra eddig ismeretlen víz, a Füzespart Horgásztó partján találtam magam. Szép, rendezett környezet, kristálytiszta, igen mély víz, illetve kedves, vendégszerető személyzet jellemezi a tavat, melynek halállományáról már korábban is sok jót hallottam. ...

Vajsavas pontyok
Megjelent: 2021-07-28 | Forrás: Szabó Bence | Írások

Megérkezett végre a várt (?) kánikula, amely azon túl, hogy kissé elviselhetetlenné teszi a nappali horgászatot, kikényszeríti egy olyan csalogatóanyag-kategória használatát, amely bizony az emberi orr számára is nehezen tolerálható „illattal” rendelkezik. Fogóssága azonban ...

Nincs kapcsolódó videó