CARP HUNTER PLUS FEEDER BOT
CARP HUNTER PLUS FEEDER BOT

Óvatos kapás jelzése
Óvatos kapás jelzése

Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Carp Hunter Plus Feeder bot

A Carp Hunter botcsalád legújabb tagja, mely nagyobb gyűrűinek köszönhetően távolabbi dobásokat tesz lehetővé, illetve a nyárfaszösszel teli időszakban rengeteg kellemetlenségtől kímél meg bennünket.

Hozzá illő, 50-es, 60-as orsóval és 0,20-as körüli zsinórral nyílt vízen akár 10kg-on felüli pontyokat is partra segíthetünk vele.
Nyugodtan válasszunk hozzá vékony, fonott dobóelőkét, a távolabbi dobások eléréséhez.

A kényelmes és hideg időben meleg fogást biztosító duplon nyélnek köszönhetően a bot fogása kellemes, dobás közben jól tart a kezünkben.
Kétféle erősségű spiccel kerül forgalomba.

Tavakon és egyéb állóvizeken horgászhatunk vele legeredményesebben.

Tökéletes belépő szintű horgászbot, mely ideális választás azoknak, akik nagyobb beruházás nélkül szeretnének belekóstolni a feederezés szépségeibe.


Elterjedt botok, melyeknél a bot legalább 2/3-ad része dolgozik. A C akciójú botok keményebbek ugyan a D kategóriájúaknál, mégis kellően lágyak ahhoz, hogy még erőteljes fárasztás mellet is hatékonyan nyeljék el a fellépő erőket és minimálisra csökkentsék a horog kiszakadásának esélyét.
6 feeder A kompozit botok kevésbé érzékenyek a külső fizikai hatásokkal, ütésekkel, koccanásokkal szemben, mint a karbon testvéreik, ezáltal optimálisak a parti kövezéseken és extrém körülmények között folytatott feeder vagy picker horgászatra.
10. DUPLON NYÉL (modern) Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, esztétikus, ívelt fazonú, modern kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a a horgászat teljes ideje alatt.
3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
5. SIC könnyített A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TELESZKÓPOS BOTOKHOZ

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
14083-361 BOT CARP HUNTER PLUS FEEDER 3,60M 40-80G 10 990 Ft 3,60 m3 + 240-80 g125 cm365 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
24 490 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER BOT
19 990 Ft
SONIK SONIK SPECIALIST BARBEL BOT 12' 1.75LB
24 990 Ft
BENZAR NO LIMIT METHOD FEEDER BOT
36 990 Ft
BENZAR UNIVERSAL FEEDER BOT
25 990 Ft
BENZAR CONCOURSE FEEDER BOT
38 990 Ft
Nagyító alatt: a Carp Hunter pontyozó botjai
Megjelent: 2015-07-01 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

A piacon kapható pontyos botok középmezején is érdemes körülnéznünk annak reményében, hogy jó felépítésű, de mérsékelt árfekvésű horgászbotokra bukkanjunk. Aki most ismerkedik a távoli modern pontyhorgászat műfajával, annak elrettentő lehet egy-egy kézbe vett darab ...

Nincs kapcsolódó videó