KAMASAKI SUPER CARP 3,60M 3,5LBS BOJLIS BOT
KAMASAKI SUPER CARP 3,60M 3,5LBS BOJLIS BOT

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Távdobáshoz
Távdobáshoz

Termékleírás

Kamasaki Super Carp bojlis bot

A Kamasaki Super Carp bot kedvező árú megoldást nyújt a bojlis horgászattal ismerkedőknek és az azt kedvelőknek.

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez az általános fenekező, illetve bojlizásra alkalmas bot is.

A mai modern nagyhalas pontyhorgászat, megannyi horgászcikkel, csalival, sokakat kíváncsiságra térít, de óckódva nyúlnak bele a botválasztásba. Az Ő számukra tökéletes variáns a Super Carp 3,6 méteres bojlis botja. Kedvező ár-érték arányú széria, mely kipróbálási lehetőséget ad a bojlizáshoz, nagyhalas horgászattal való ismerkedéshez.

A bot kellően gerinces, ám mégis rugalmas. Anyagának köszönhetően az akár kezdeti nehézségeket is tolerálni tudja, bizonyos mértékig.

3,5 librás dobósúlya és EVA markolata miatt, a távdobások kipróbálásához, megtanulásához is megfelelő alternatíva, természetesen egy méretben hozzáillő 5-8000-es orsóval. Nyeletőfékes orsók és elektromos jelzők használata javasolt hozzá, mert a nagy pontyok becserkészése néha időigényes, és a kapás bármikor bekövetkezhet, nem érdemes lemaradni életünk haláról.

Ebben segítik elő nagyméretű gyűrűi, a keverőgyűrű átmérője 35 mm, ami igen dicséretes ebben a kedvező árkategóriában.

Szuper ár-érték arányt keresőknek, illetve a bojlizással ismerkedőknek tökéletes választás. Tapasztalattól függetlenül.

2 és 3 részes változatban kapható.


15. általános A karbon kompozit botok átmenetet képeznek a tisztán karbon illetve üvegszál alapú technológia között. Lényege hogy a két alapanyag előnyeit domborítsa ki. A végeredmény egy az (általában egyszerűen kompozitnak nevezett) üvegszál alapú botoknál könnyebb és feszesebb, valamint a külső fizikai hatásoknak a karbon botoknál ellenállóbb botcsalád.
13. BOJLIS TÁVDOBÓ A távdobást támogató bojlis botokra jellemzően, a távoli célok eléréséhez megfelelő nyomatékot biztosító, a szokásosnál hosszabb nyéllel szerelték. A precízen meghatározott hossz a hatékony dobást és a fárasztást is segíti. A bot végén kialakított duplon markolat stabil fogást biztosít és megkönnyíti a rod pod-on való elhelyezést is. Előre döntött rod pod-nál sem engedi kicsúszni a botot a gumivillából.
3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
3. SIC általános A úgynevezett SIC (szilícium-karbid) gyűrűk eleinte kizárólag a felsőkategóriás botok sajátjai voltak. Mára a technológia fejlődésével széles körben alkalmazzák. Kimagasló kopásállóságának és viszonylag kis súlyának köszönhetően a botgyártók egyik kedvelt gyűrűtípusává vált.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
10713-360 KAMASAKI SUPER CARP 3,60M 3.5LBS 2RÉSZES BOT 9 390 Ft 3,60 m23.5 lbsB185 cm442 g
10714-360 KAMASAKI SUPER CARP 3,60M 3.5LBS 3RÉSZES BOT 9 990 Ft 3,60 m33.5 lbsB127 cm485 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT DOUBLE TIP HEAVY BOT
26 990 Ft
21 490 Ft
CARP EXPERT JUNIOR DOUBLE TIP HEAVY BOT
20 990 Ft
16 490 Ft
SONIK XTRACTOR CARP BOT
27 990 Ft
THE ONE CAST LCX-13 3,90M 3.5LBS TÁVDOBÓ BOJLIS BOT
53 990 Ft
SONIK GRAVITYXT S+M HYBRID BOT
113 490 Ft
CARP EXPERT NEO LONG CAST 3.5LBS BOJLIS BOT
25 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó