CARP EXPERT ADVANCER RODPOD KIT
CARP EXPERT ADVANCER RODPOD KIT

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Carp Expert Advancer Rodpod Kit

A Carp Expert kínálatában megjelent Advancer bottartó szett, egy rendkívül kedvező árú megoldást kínáló összeállítás, mely kiválóan megállja a helyét olyan partszakaszokon, ahol az általános leszúrók nem, vagy nehezen alkalmazhatóak.

Legyen szó természetes kövezésről, vagy modernizált környezetről, ahol esetleg beton stég áll rendelkezésre, a horgászok számára, de egy sima fa stégen vagy akár csónakban is felállítható a készlet, egyszerűen, megoldást kínálva a használt 2 készség kényelmes felállítására a horgászat idejére.

Természetesen használható feederezni is, de a csomag tartalma miatt, általános fenekező, illetve bojlis módszerhez is teljesen alkalmas.

Az összeállítás alapja a zöld színű Rod Pod, melynek részei állítható hosszúságúak, szerencsére így kiküszöbölhetőek vele az esetleges talajdeformitások.

Aki nem a rezgőspicces módszerre voksol, és inkább hátradőlne peca közben, számára tökéletes lesz a szetthez járó 2 darab elektromos kapásjelző, mely kapáskor hang és fényjelzést ad le, a kényelem fokozása miatt. Ezek beépített Snag Barral rendelkeznek, meggátolva a vehemens kapások okozta botkihúzásokat.

Végül pedig, hogy az ejtős kapásokról se kelljen lemondani, 2 darab swingert is tettünk a szettbe a 2db U alakú bottartó villa mellé.

Tökéletes választás kezdőknek és haladóknak egyaránt, ha alkalmanként olyan a vízterület, ami nem enged meg más módszert, kedvező ára miatt akár ajándéknak is szuper ötlet, bármelyik fiatal pecás örülhet egy ilyen többfunkciós csomagnak.



Általános használati utasítás - Szettek

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Tartalom
78000-850 CARP EXPERT ADVANCER RODPOD KIT 27 490 Ft
20 990 Ft
Rodpod + 2x elektromos kapásjelző + 2x swinger + 2x bottartó villa

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó