A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT NEO XXL ROD POD
CARP EXPERT NEO XXL ROD POD

Egy érdekes kialakítású, ám minden elemében megbízhatóságot sugárzó rod pod a Carp Expert Neo XXL.

Legszembetűnőbb tulajdonsága a széles buz bar rész, mely "U" alakú villával kapcsolódik a rod pod-hoz. Lábai menetesen rögzülnek és egy csat segítségével lehet őket hosszabbra állítani.

Középső váza dupla csöves, erősített. Így kevésbé hajlamos az elcsavarodásra, megdőlésre, még ha asszimetrikusan is vannak rajta elhelyezve a horgászbotok. Az állványunkon 5 horgászbotot tudunk elhelyezni, így akár két személy is használhatja.

A kapásjelzők és hátsó villák számára kialakított menetes csatlakozók kellő távolságban helyezkednek el egymástól, így a legnagyobb orsók is megférnek egymás mellett. Külön érdekesség, hogy a lábak dőlésszögét tudjuk állítani! Az elhelyezett tekerő segítségével megfelelő terpesztést adhatunk a rod pod-nak a minél nagyobb stabilitás érdekében, vagy magasra állíthatjuk, ha a helyzet azt kívánja meg.

Összeszerelése roppant egyszerű: Hajtsuk ki a buzz bar tartó villát és a tekerővel rögzítsük a megfelelő pozícióba. A menetes lábakat tekerjük a helyére, majd a buzz bart rögzítsük a villa tetejébe a csavarok segítségével.

Ez a művelet nagyjából 1 percet vesz igénybe. Tömege alapján nem a legkönnyebb rod pod, ami hosszú távú cipekedésnél hátrány is lehet, ám csak ezzel a súllyal tudtuk elérni, hogy megfelelően stabil legyen. Hosszúsága szintén műanyag csapokkal állítható a vízszintes tengelye mentén.
Menetes tartóiba bármelyik, a horgász iparban kapható elektromos kapásjelző és botvilla beletekerhető.

Bélelt, szállító füllel ellátott tokban kerül forgalomba Technikai adatok: - Anyaga: Alumínium + Műanyag
- Hosszúság: 120-170 cm
- Buzz bar szélessége: 70 cm
- 5 botos
- Magassága: 55-65 cm
- Tok méretei: 80x30x10 cm
- Tömege: 5 kg

CARP EXPERT SMART ROD POD
7 990 Ft
ROD POD ECONOMIC 2BOTOS
7 690 Ft
CARP EXPERT DELUXE RODPOD
36 990 Ft
25 990 Ft
CARP EXPERT NEO COMPACT ROD POD
22 990 Ft
CARP EXPERT NEO ROBUST RODPOD
30 990 Ft
CARP EXPERT NEO GIANT ROD POD
62 990 Ft
49 990 Ft
Óriás a nagyok között: Carp Expert Neo XXL
Megjelent: 2019-03-18 | Forrás: Halmos Mihály | Tesztek

Minden tavasz tartogat valami újat, a sorra megjelenő új pontyos botok, orsók és zsinórok mellett a bottartó állványok fejlesztése terén sem állt meg télen az élet. Jobbkor talán nem is érkezhetett volna a Carp Expert legújabb rod-podja, épp a szezonkezdésre állíthattuk csatasorba ...

Nincs kapcsolódó videó