A termék jelenleg nem elérhető.
CARP HUNTER PLUS 3 REKESZES BOTZSÁK
CARP HUNTER PLUS 3 REKESZES BOTZSÁK

Carp Hunter Plus 3 rekeszes botzsák

A megszokott jó minőséget még jobban felturbóztuk, egy kis extrával... A Carp Hunter Plus botzsák anyaga az a gyöngyvászon amely vízlepergető tulajdonsága révén, kisebb eső esetén megvédi felszerelésünket a víztől. Emellett könnyen tisztítható, ami nagy előny, ha horgászatból tartunk éppen hazafelé és sáros mindenünk. De leginkább a strapabíróságával és a tartósságával tűnik ki. Megfelelő odafigyeléssel akár 10 évnél is hosszabb lehet a futamideje!

Egy jó minőségű cipzár került a táskára, ami szintén a botzsák anyagával megegyező élettartamú, ha odafigyelünk rá. Kényelmes vállpánttal szerelt, ha cipekednünk kell. Elülső oldalán 2 darab tároló rekesz található, melybe apróságainkat, engedélyünket, kisebb dobozainkat pakolhatjuk, így is minimalizálva a horgász táskák, ládák mennyiségét.

Hátulján egy hosszabb rekesz található, melybe ernyőt, leszúróinkat tehetjük. És a legfontosabb, amit mi széria tartozékként adunk a botzsákhoz, azok a tépőzáras bot összefogó pántok, amelyeket a horgászoknak már nem kell külön megvásárolniuk.

Megújult botzsák kínálatunkkal újítsa meg Ön is felszerelését, hogy kedvenc horgászbotja és orsója teljes biztonságban legyen.

CARP EXPERT 2 REKESZES BOTZSÁK
8 290 Ft
CARP EXPERT 3 REKESZES BOTZSÁK
13 590 Ft
KAMASAKI 2 REKESZES BOTZSÁK
7 790 Ft
KAMASAKI 3 REKESZES BOTZSÁK
13 290 Ft
ENERGOTEAM METHOD BOTZSÁK 2/3 REKESZES
8 990 Ft
CARP EXPERT METHOD PINK BOTZSÁK 2 REKESZES
9 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó