A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT FEEDER SZÉK
CARP EXPERT FEEDER SZÉK
Új székek érkeztek az Energofish raktárába!
Végre a Feederezők is megtalálhatják kedvencüket!

A típus legelőnyösebb tulajdonsága, hogy mindössze 4,5 kg!!! Viszont a teherbírása megmaradt, így egy 120 kg-os horgásztársunk is kényelemben érezheti magát a vízparton.

Műszaki paraméterei:
- Viszonylag nagyméretű ülőfelülettel rendelkezik (45 x 50 cm), így megkapjuk a comb alsó részének azt az alátámasztását, ami hosszú távon kényelmessé teszi ezt a széket.
- Háttámlája megfelelően magas (50x50 cm), így gerincünk is megfelelő helyzetben, egyenesen marad a horgászat során. Dőlésszöge fix, mely kiküszöböl egy meghibásodási pontot.
- A szék magassága 40 cm, de az igazi trükk az állíthatóságban rejlik!
Az első két láb és a tartó szerkezet gyakorlatilag megegyezik egy versenyláda felépítésével. 70 centis és az ebből kihúzható, állítható láb jellemzi. Ez amellett, hogy extra tartást ad a széknek, lehetőséget ad arra is, hogy kiegészítő tálcákat szereljünk ládánkra. Így minden esetben kéznél lesz a csali, az etetőanyag, az előketartó, gyakorlatilag bármi, amit csak szeretnénk.
Ezek a lábak oldalról, nagyméretű csavarokkal rögzíthetők.
- 8 cm-es sártalppal rendelkezik, így a legmélyebb talajon is kényelmesen felállítható és a nagy nyomás hatására sem süllyed bele.
- Összecsukva 75x80x20 cm, így kis helyen tudjuk szállítani.
- A szerkezet 20 milliméteres alu-, és vas vázból épül fel, így amellett, hogy stabil, nagyon könnyű is.
- Oxford anyaga levehető, mosható, erősített varrásokkal.

Hogy kinek ajánljuk?
Mindenkinek, aki igényes feeder horgásznak tartja magát és nem elégszik meg a hagyományos fotelekkel, szereti saját igényei szerint alakítani azt.
CARP EXPERT EXTRA ERŐS KARFÁS FOTEL
45 990 Ft
CARP EXPERT KARFÁS SZÉK
34 990 Ft
CARP EXPERT EXTRA KARFÁS FOTEL
39 990 Ft
SONIK SK-TEK SUNCHAIR FOTEL
59 490 Ft
CARP EXPERT MAX1 KARFÁS FOTEL
49 990 Ft
39 990 Ft
CARP EXPERT COMFORT CAMO SZÉK
29 990 Ft
Energofish magazinajánló - július
Megjelent: 2017-07-17 | Forrás: Energo Team | Írások

2017-07-17 A héten ismét Energofish magazin, amelyben az éjszakai horgászathoz adunk tippet, vagyis hogyan világítjuk meg horgászhelyünket. Szabó Bence a versenyzéssel kacérkodó horgászoknak ad tanácsot, Halmos Mihály ebben az adásban a Rod-Pod elhelyezésével kapcsolatban lát ...

MI LEGYEN AZ AJÁNDÉK-AJÁNDÉK ÖTLETEK KARÁCSONYRA 2..
Megjelent: 2016-12-12 | Forrás: Nagy Levente | Írások

Itt az ideje figyelmet fordítani családtagjainkra, szeretteinkre, barátainkra. Lassan kezdjünk el gondolkodni azon, milyen ajándékkal lepjük meg őket, hiszen mindannyian tudjuk: adni jó. Felemelő érzés, amikor azt tapasztaljuk, hogy valakinek sikerült örömet szereznünk. Ez azonban ...

Nincs kapcsolódó videó