CARP EXPERT LIGHT MERÍTŐHÁLÓ
Termékleírás

Carp Expert Light merítőháló

A CXP márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékpalettát kínál, ezt a vonalat bővíti ez a teleszkópos kivitelű, összecsukható háromszögletű fejjel ellátott igazán kompakt méretezésű és súlyú merítőháló.

A Light egy alumínium nyélrésszel ellátott, praktikus teleszkópos rendszerű merítőszák, mely nevéből adódóan, igazán könnyű súlyt garantál, így szállítása és használata is egyszerű.

Könnyen nyitható és zárható csavaros nyélrésze mellett, kiemelendő az adaptere, mely 1 felfele történő nyomással zárható és kinyitása is szintén egy mozdulatot igényel csupán.

Ez a modell ideális választás azon pecásoknak, akiknek fontos a szállíthatósági kényelem biztosítása, de mégse akarnak a strapabíróságról lemondani.

Folyóvízre is alkalmas változat, módszertől és tapasztalattól függetlenül is tökéletes megoldás a kifogott halak megmerítéséhez.



Általános használati utasítás - Haltartó háló
Általános használati utasítás - Merítő háló

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Hossz Anyaga Jellemző Szállítási méret Tagok száma
71050-200 CARP EXPERT ORIGINAL LIGHT MERITŐHÁLÓ 60 CM 2M 4 590 Ft LightFej: 50x60x40 cm2 mAlumínium + hálószövet450 g74 cm3
71050-250 CARP EXPERT ORIGINAL LIGHT MERITŐHÁLÓ 60 CM 2,5M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 5 690 Ft LightFej: 55x60x40 cm2,5 mAlumínium + hálószövet615 g90 cm3

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

GYERMEK MERÍTŐ KEREK FEJJEL, TELESZKÓPOS NYÉLLEL
2 290 Ft
ALUMERÍTŐ ET BASIC, FEKETE
4 190 Ft
ALUMERÍTŐ ET BASIC, ZÖLD
4 190 Ft
KAMASAKI SUPER ALU MERÍTŐ
5 100 Ft
KAMASAKI SUPER COMPACT MERÍTŐ
3 890 Ft
L&K ÖSSZECSUKHATÓ MERÍTŐ
13 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Őseink nyomában: A berek
Megjelent: 2020. július 08.
A hagyomány nem a hamu őrzése, hanem a láng továbbadása kell, hogy legyen. Őseink hagyatéka fontosabb annál mint hinnénk. A horgászat múltja csodás értékeket rejt, melyeket még ma is felfedezhetjük. Ebben a videóban belekóstolunk egy picit a múltba, felidézve az elődeink horgászatát, ehhez a Tüskevár hangulatát hozzuk a képernyőre.