A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT SPODS BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR 300M
CARP EXPERT SPODS BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR 300M
Carp Expert Spods Braid Fluo sárga fonott zsinór 300m

Az etetés a horgászat szerves része, melynek egyik válfaja a Spod botok használata! Ezekkel a Spod botokkal általában nagy távolságra juttatunk be jelentős mennyiségű magot, bojlit, vagy etetőanyagok. Az etetés megtörténhet Spombbal, rakétával, vagy parittyával, a közös bennük az, hogy a botot és a zsinórt sokkal nagyobb erőhatások érik, mint a horgászat során. Horgászbotból több is rendelkezésre áll az Energofish kínálatában, azonban a zsinórok tekintetében egyedülálló újdonság a Spods Braid! Több szálból szőtt fonott, ami nagyon-nagyon erős, de talán a legnagyobb előnye, hogy telibe feltekerve nem lesz kötés a zsinórunkon. Eddig a hagyományos monofil főzsinór, fonott dobóelőke kombinációnál nagy valószínűséggel a kötésnél rácsavarodott a zsinór a spiccre és elszakadt. Vagy legrosszabb esetben le is tépte a spiccgyűrűt.
Ez a SpodS Braid használata során nem fordulhat elő, mivel nincs csomó a zsinóron. A zsinór 300 méteres kiszerelésben kerül forgalomba, így feltekerve az orsóra, ha max. 150 méteres dobással számolunk, még többszöri visszavágás után is elég zsinór marad a dobon. Több ezer dobást megvalósíthatunk egy tekercs zsinórral. 0,28 mm-es vastagsága jól bírja még a legnagyobb spombot is megtöltve. Sárga színe jól látszódik a dobás során. Dobás előtt egy pillantással ellenőrizhetjük fel van-e csavarodva valamelyik gyűrűre. Ezt egy sötét színű zsinórral nem tudnánk megtenni. Aki profi módon akar etetni, a Carp Expert Spods Braid-et választja!
KAMASAKI SUPER BRAID
17 490 Ft
KAMASAKI SUPER BRAID FONOTT ZSINÓR 100M
1 890 Ft
BENZAR METHOD BRAID SÖTÉTBARNA FONOTT ZSINÓR - 200M
7 590 Ft
BENZAR COMPETITION FEEDER BRAID SÖTÉTBARNA FONOTT ZSINÓR - 120M
6 590 Ft
WFT TUNGSTEN SÜLLYEDŐ FONOTT ZSINÓR 150M
13 370 Ft
10 690 Ft
WFT TF8 FONOTT ZSINÓR 150M, 220M, 300M
5 740 Ft
4 590 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Energofish Magazin - 2019 március
Megjelent: 2019. március 28.
Óriási választékkal és teszthorgászaink kedves tanácsaival kápráztattuk el a FeHoVa kiállítás közönségét. Benzár Zsolt mutatja be boszorkánykonyhájának legújabb darabjait A method feeder csalikat és az Allround bolognai botokat. A tavaszi zsinórcsere fontosságát hangsúlyozza szabó Bence. Élesben teszteljük a method eggs csalikat. Lukácsi Béla pedig egy praktikus merítőhálót mutat be.