A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT ENZYMAX KUKORICA + ETETŐANYAG
CARP EXPERT ENZYMAX KUKORICA + ETETŐANYAG
Komplett csalogató anyag csomag, főként a pontyokat megcélozva! Mi is az Enzymax? A magokat egy szabályozott folyamat során csiráztatjuk és akkor állítjuk meg a folyamatot, amikor a szemekben a legnagyobb koncentrációban vannak jelen az enzimek, fehérjék és ásványi anyagok. Ekkor kerülnek csomagolásra, melynek köszönhetően megőrzik enzim telítettségüket. A halak számára így biztosítanak kihagyhatatlan táplálékot. Sokkal eredményesebb, mint a főzött vagy száraz takarmány szemek, melyek tápértéke meg sem közelíti a csíráztatott magokét. Ezáltal a halak is jobban szeretik! A csali látványra sem utolsó, mivel a magból kibúvó, élénk színű csíra ellenállhatatlan látványt jelent a halaknak.
Jelen esetünkben 3 liter aromás, csíráztatott kukorica kerül a csomagba, egész pontosan a vödörbe! Mivel csalinkat vödörben kínáljuk, hogy minél könnyebb legyen az előkészítése és a szállítása. A vödör alján az Enzymax kukorica egy légmentesen lezárt zacskóban található, ami amellett, hogy kitolja a termék tartósságát, lehetőséget ad számunkra, hogy annyit használjunk fel belőle, amennyit szeretnénk. A vödör felső részében egy tálca található, melyben az etetőanyag foglal helyet. 1 kg etetőanyag jár minden vödrös kiszerelésű Enzymaxhoz! Színük ízesítésenként eltérő, de összetételük és szemcseméretük nagyjából azonos. Extraként került bele színes angolmorzsa, pellet és pellet őrlemény, mellyel még fogósabbá tettük a keveréket. Nincs más dolgunk tehát, mint az Enzymax aromás levével készre keverni az etetőanyagunkat és a megfelelő mennyiségű magot hozzá adagolni.
Főként ponty és amur horgászatához ajánljuk!

Az Enzymax Kukorica + Etetőanyag a következő ízesítésekben kerül forgalomba:
- Eper-Hal: Egész évben fogós és csalogató ízesítés. Piros színének köszönhetően nem zavaró a halak számára ám mégis felkelti azok figyelmét.
- Fűszeres-Krill: Egy titkos favorit kombináció, mely ritkaságnak számít a csalik terén. A krill jellegzetes illata és a fűszeresség főként nyáron, ősszel és télen vonzza a halakat. Ezt a változatot érdemes hosszabb horgász túrákra is magunkkal vinni. A fekete színű etetőanyag még hideg vízben sem hat riasztólag a halakra.
CARP EXPERT KUKORICA
1 290 Ft
CARP EXPERT HOLIDAY MIX
1 590 Ft
CARP EXPERT NATÚR KENDER
2 190 Ft
TÍMÁR MIX PÖRKÖLT ŐRÖLT KENDERMAG
2 690 Ft
CARP EXPERT ETETŐ MIX
1 190 Ft
CARP EXPERT SEVEN MIX
1 890 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó