A termék jelenleg nem elérhető.
THE ONE CARP FOOD OLDÓDÓ BOJLI 22MM 1KG
THE ONE CARP FOOD OLDÓDÓ BOJLI 22MM 1KG

The One Carp Food oldódó bojli 22mm

A The One Carp Food termékek nagymennyiségű szoktató és helyben tartó etetésekhez kínálnak gazdaságos megoldást. A bojli összetevői és beltartalma az etetésre szoktatást és hosszú időn keresztül a pontyok etetésen tartását is lehetővé teszi, magmix tartalma miatt pedig a teljes eloldódása után is táplálkozásra és táplálékkeresésre ösztönzi a halakat.

Gyorsabb fogási eredmény elérése érdekében, érdemes mellé beszerezni a The One termékcsalád csalizó bojliját és dippjét. Eredményes lehet a Red és Purple Food bojlik együttes használata, ugyanis a napszakok és időjárás változások kevésbé lesznek hatással a fogásra.

A Carp Food Red, a nagysikerű The One Red széria etető bojlija, általánosan használható bármely évszakban, szinte bármilyen vízhőmérséklet mellett eredményes, amikor a pontyok táplálkoznak.

A Carp Food Purple, pedig a szintén sokak által kedvelt The One Purple széria etető bojlija, amely főként a már melegedő 10-12 fok feletti vízben kezdi el igazán hatását kifejteni, illetve bizonyos napszakokban kedveltebb a pontyok számára.

1 kilós kiszerelés, 22 mm-es átmérő és lassú oldódás jellemzi a széria tagjait.
 

SBS QUEST BASE MIX
3 990 Ft
SBS EUROSTAR BOJLI 1KG+50ML BAIT DIP
4 490 Ft
Quest Ready-Made Base Mix
5 990 Ft
SBS SOLUBLE PREMIUM READY MADE BOILIES 1KG, 5KG
6 490 Ft
SBS SOLUBLE QUEST READY MADE BASE MIX 1KG
6 490 Ft
Premium Spod Juice
3 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó