WIZARD CRUB
Termékleírás

Wizard Crub

Egy műcsali különlegesség, több szempontból. Az egyik ilyen különlegesség a formája. Adott ugyanis egy olyan gumihal test, ami egybe van építve az ólom fejjel. Így egyedi mozgással rendelkezik. A másik a farok kialakítása. A farok felső szárából még egy félköríves rész ágazik ki, ez kelt olyan hullámokat a vízben, aminek a ragadozók nem tudnak ellenállni.

Már a leglassabb vontatásra is olyan hullámokat kelt a víz alatt, amit a közelben lévő ragadozók oldalvonala érzékel és beindul bennük a táplálék szerzési ösztön. Feltűnő színe is nagyban hozzájárul eredményességéhez.

Az úgynevezett redhead kombináció már sokszor bizonyított. Fehér test és piros fej. A műcsali hasi részén egy karika található, melybe plusz horgot helyezhetünk, így az alulról támadó, finoman kapó ragadozók is megfoghatók vele. Arra azonban figyeljünk oda, hogy csak olyan helyen használjuk az alsó horgot, ahol akadó mentes az aljzat. Az akadós pályán sajnos túl sok csalit hagynánk bent az alsó horog miatt.

Az ólomfej és a csali összeállításának köszönhetően főként állóvízen és gyengébb sodrású folyóinkon tudjuk használni. A zsinór csatlakozását szolgáló karika a műcsali fejének felső részén helyezkedik el, így egy egyedi mozgást érhetünk el vele.

Csuka, süllő és balin horgászatához egyaránt megfelelő választás.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Típus Méret Szín Kiszerelés
86974-090 ET WIZARD CRUB90 9CM 790 Ft 395 Ft/DB Crub9 cmNarancs + fehér2 db/csomag
86974-120 ET WIZARD CRUB120 12CM 890 Ft 445 Ft/DB Crub12 cmfehér1 db/csomag

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

MANNS SHAD
950 Ft
MANNS ACTION SHAD
950 Ft
MANNS SWIMMIN GRUB
950 Ft
L&K POWER KICK
990 Ft
L&K KICK
990 Ft
L&K WARRIOR SHAD
990 Ft
Eredményesen Wizard gumikkal
Megjelent: 2020-12-23 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Az ősz legszínesebb hónapjában minden egyes perc ajándéknak számít, amit a természetben tölthetünk. A hideg ellenére a novemberi tarkaságba öltözött vízpartok hívogatják a pergetni vágyókat, tényleg mindent megér, ha ilyenkor magunkba szívhatjuk a tavak, vagy szelíd folyócskák ...

Wizardok napja
Megjelent: 2020-09-25 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Hiába kerestem mást, nem tudtam találóbb címet adni mai írásomnak, ugyanis a Wizard műcsalik közül a plasztik és fémtestű kedvenceim tudatos váltogatása adta az egyik legemlékezetesebb pergetésem eredményét a közelmúltban. Süllők és balinok követték egymást egy meglehetősen ...

Wizard fortélyok őszre
Megjelent: 2018-10-30 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Hogy a Wizard háza táján egy percig sem állt meg év közben az élet, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a pergető szezon kezdetére óramű pontossággal érkezett meg a legújabb fejlesztésű pergető bot néhány nagyon különleges plasztikcsali kíséretében. Nem volt hát ...

Energofish magazin - 2019 január
Megjelent: 2019. január 31.
A tavasz közeledtével, természetesen már minden horgásznak pezseg a vére. Mi is így vagyunk ezzel, de már a felkészülés jegyében új termékeinkről is ízelítőt adunk. Ez mellet egy igazi élménypecába is betekinthetünk, Benzár Zsolt segítségével.