A termék jelenleg nem elérhető.
Outdoor Deluxe válltáska 50x25x30cm
Outdoor Deluxe válltáska 50x25x30cm

Outdoor Deluxe válltáska 50x25x30cm

Nagyméretű, strapabíró anyagból készült, kényelmes táska. Míg a hatalmas osztatlan központi rész tökéletes a darabosabb felszerelés, etetőanyag, ruházat vagy elemózsia tárolására, addig a masszív cipzárral ellátott, két oldalsó, illetve első zsebben az apróbb kiegészítők, iratok kaphatnak helyet.

Az elasztikus hálós részbe érdemes olyan dolgokat tárolni, melyek jó ha mindig kéznél vannak: egy vágószerszámot, horgot, zsinórt, egy-egy ólmot vagy kosarat ide helyezve kényelmesebbé és nem utolsó sorban gyorsabbá tehetjük a szerelést.

Elsősorban olyan békéshalas horgászoknak ajánljuk, akik nagy mennyiségű felszereléssel járnak horgászni, de a megfelelő pergető dobozokkal felszerelve múzeumnyi műcsali befogadására képes pergető táskává alakítható.

SONIK SK-TEK BOJLIS TÁSKA
27 990 Ft
SONIK SK-TEK APRÓCIKKES TÁSKA
5 990 Ft
SONIK SK-TEK BOJLISZÁRÍTÓ TÁSKA
7 990 Ft
SONIK HŰTŐTÁSKA
10 690 Ft
SONIK SK-TEK COOLBAG HŰTŐTÁSKA
22 990 Ft
CARP EXPERT PRACTIC SZERELÉKES TÁSKA
10 490 Ft
TOP 10 karácsonyi ajándék ötlet pontyhorgászoknak
Megjelent: 2019-12-09 | Forrás: Őze Dániel | Írások

Egy igazi, akár bojlis pontyhorgásznak nem egyszerű feladat meglepetést kitalálni abban a rengetegben, ami ezt a módszert körbe öleli, így a szakmai részét ennek a technikának, ami az aprócikkek, horgok és végszereléki elemeket jelenti, én úgy gondolom, rá kell hagyni közös szinergiában ...

Ha már nem fér hova a felszerelés...
Megjelent: 2019-08-13 | Forrás: Őze Dániel | Hírek

A felszerelések színesedésével és fejlődésével, a horgászat kellő eszköztára is ezzel arányosan növekedett. Legyen szó feederes vagy bojlis pecáról, akár többnapos horgásztúráról, ezeket a termékeket jobb szelektíven tárolni. Az EnergoTeam Outdoor szériája ...

Nincs kapcsolódó videó