A termék jelenleg nem elérhető.
ÜLŐKÉS LÁDA BELSŐ TÁROLÓKKAL 23X35X38CM
ÜLŐKÉS LÁDA BELSŐ TÁROLÓKKAL 23X35X38CM
Az Energofish kínálata ismét egy hasznos darabbal bővült.

A Fishing Box-ok széles választéka mellé most egy olyan horgászláda került, mely nemcsak jól pakolható és tágas, hanem a horgászat során ülhetünk is rajta! Ami a legfontosabb: teherbírása 100 KG!!!

Igen, ez a doboz nem csak gyermekek részére jelent ülő ládát is egyben. Tökéletesen elbírja, akár egy felnőtt férfi tömegét is.
Anyaga nagy teherbírású, ám mégsem törős műanyag.

Nézzük az elosztását:
- Két fő részből tevődik össze:
A felső rész két csatját lehajtva egy olyan belső tárul elénk, mely tökéletesen megfelel aprócikkeink elrendezéséhez.
A doboz tetejében 4 db lehajtható kis rész van, melyből mindegyik egy különálló kis dobozként funkcionál. Nagyon stabilan tartják apróságainkat, jól tudunk rendezkedni bennük.
A fakk alsó része egy, már jól ismert, lemezekkel rekeszelhető tér, mely szintén aprócikkek, kiegészítők tárolására szolgál, mélysége 7 cm.

A tetőt visszahajtva és a csatokat visszapattintva betekinthetünk a doboz aljába, melyet már csak 1 db csat véd a kinyílástól.
Itt egy hatalmas üres térrel találkozunk, melybe bármit bepakolhatunk. Legyen szó csúzliról, mérlegről, zsákos haltartóról, etetőanyagról, szinte bármit jól tárolhatunk és szállíthatunk itt.

Hogy a szállítás igazán kényelmes legyen, egy felcsatolható vállpántot is adunk a dobozhoz, mely az oldalán lévő lehetőséghez egy mozdulattal rögzíthető és a csatok segítségével a megfelelő hosszra beállítható.

Kényelmi extraként kapunk egy kis párnázott ülő felületet is, melyet adott esetben akár a doboz tetejére fel is ragaszthatunk.


Ne feledjük, a doboz megvásárlásával egy olyan ülőkét is kapunk egyben, mely a nehezen megközelíthető helyek esetében a felszerelés tárolásában és szállításában is segítségünkre lehet.