CARP EXPERT SZILIKONOS DUPLA CSALITÜSKE
Termékleírás

Carp Expert Szilikonos dupla csalitüske - Rendkívüli csalifelkínálási újdonság az ET kínálatában

A dupla csalitüske lehetőséget ad arra, hogy egyidőben két különböző ízű csalit is felkínáljuk a halak számára! Használata egyszerű, a dupla csalitüske kialakításának köszönhetően csak fel kell húznunk a horog öblére és használatra kész. Az akadás garantált! Az új dupla csalitüske továbbá lehetőséget biztosít arra, hogy két különböző felhajtó erejű csalit kombinálhassunk és ezzel elérhessük a kívánt egyensúlyt. 10 mm-es hosszúságú tüskéi lehetővé teszik, hogy a legváltozatosabb csali méretekkel kísérletezzünk.

Méretek, színek kombinálhatóak, de élő csalit, például csontit is rakhatunk az egyik tüskére, ha a másikon egy kis lebegő pellet van, akkor egy külön vizuális csalogatóhatást lehet ilyen kombinációval elérni. Professzionális felhasználáskor hajszálelőkére kötve még szabadabb mozgást biztosíthatunk a csalik számára.

Megéri a kísérletezes, kapástalan időszakban 1-1 különleges felkínálási variáció sokször megdöbbentő eredményt okozhat.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Méret Kiszerelés
82214-810 CARP EXPERT SZILIKONOS DUPLA CSALITÜSKE 10 MM 750 Ft 187.5 Ft/DB 10 mm4 db/csomag


DRENNAN POWERGUMM
3 590 Ft
CARPTREND CSALIGUMI
180 Ft
GUBANCGÁTLÓ FEKETE 25CM
390 Ft
GUBANCGÁTLÓ 3 DB-OS
630 Ft
CARP EXPERT CSALIKARIKA 7MM
440 Ft
CARP EXPERT Z CSALIGUMI 15MM
420 Ft
A nagy csali nagy halat jelent?!
Megjelent: 2019-05-08 | Forrás: Szabó Bence | Írások

Feeder bottal, tavasszal nem könnyű kapitális pontyot fogni. Az ébredezőben lévő bajszosok táplálkozása, bár már egyre aktívabb, közel sem hág tetőfokára az alig 10 Celsius fokos vízben. Ahhoz, hogy sikerrel járjunk, nagyon fontos a jól megválasztott etetőanyag, felszerelés ...

Energofish Magazin - 2019 június
Megjelent: 2019. június 20.
Bemutatunk mai adásunkban egy olyan orsót, amelybe egy   elektromos kapásjelzőt építettünk be. Igazi újdonság a dupla csalitüske! Szabó Bence ezt az egyszerű, de nagyon eredményes kiegészítőnek a használatát ismerteti. Tovább bővült a wizzard termékek palettája, Halmos Mihály egy olyan pergetőbotot mutat be, amit akár utazásainkon is magunkkal vihetünk. Új rovat mutatkozik be műsorunkban! Bokor Károly szakíró, természetesen a ragadozóhalak horgászatához ad hasznos tanácsokat. A nagypontyhorgászok kedvence lehet a THE ONE starter kit, amely többféle csalit és etetőanyagot tartalmaz. Ezeknek a tulajdonságait Paál Norbert ismerteti.