CXP PRO METHOD FEEDER SZETT TÖLTŐVEL
Termékleírás

Carp Expert Pro Method Feeder szett töltővel

Method horgászat már régóta a top téma a horgász beszélgetésekben. Mindenkinek megvannak a kedvelt márkái a felszerelés terén. Egyik kulcsfontosságú téma az etetőkosár kérdése. Lapos, ólom alj, keresztirányú bordák, ebben mindenki egyetért. De hogy mi tesz igazán jóvá egy kosarat, a Carp Expert Method Feeder kosár Szett kapcsán bemutatjuk!

Terepmintázatának köszönhetően beleolvad az aljzatba, míg fémes színű társai zavarhatják a halakat, vagy a feketére festettek is elüthetnek egy világosabb aljzatú bányatóban.

Hátuljára bele van nyomva a tömege, így mindig tudjuk, éppen melyik kosarunkkal horgászunk, a horgászbot terhelhetőségéhez igazíthatjuk a végszerelék össztömegét.

Bordázottsága aszimmetrikus, az alsó, kiszélesedő résznél úgy van kialakítva, hogy nagyobb csalikkal is tudjuk használni, illetve a nagyobb helynek köszönhetően a csalink a horoggal biztosan nem fog beleakadni a bordák közé.

A nagyobb méretek ólmait csavarok rögzítik a kosár vázához, így elkerültük azt, hogy letörjenek, kicsússzanak dobás közben.

A zsinórvezető cső alsó részében már rendelkezésünkre áll az a forgó, melybe a főzsinórt, vagy egy erőgumis betétet köthetünk bele. Ez a forgó lágyan megszorul a csőben, de a horgon lévő hal erősebb rántására elhagyja azt és a kosár szabadon csúszhat a zsinóron. Így nem fogja a horog ütötte sebet tovább tágítani. Ez halvédelem szempontjából is előnyös, illetve a fárasztás végkimenetele is kedvezőbben fog alakulni számunkra.

Szilikon töltőformát adunk a szetthez. Ezzel a legegyszerűbb megtölteni kosarunkat és a kivétele is tökéletes. A csali helyét bemélyedés jelöli, hogy pontosan a legjobb helyre kerüljön, és ne akadhasson össze oldódás közben a bordákkal.
 

Általános használati utasítás - Ólom
Általános használati utasítás - Etetőkosár

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Kivitel
79666-345 CXP PRO METHOD FEEDER SET 30G+40G+50G+MOULD 2 290 Ft Pro Method szett30g - 40g - 50g + töltőInline
79666-567 CXP PRO METHOD FEEDER SET 50G+60G+70G+MOULD (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 2 690 Ft Pro Method szett50g - 60g - 70g + töltőInline

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT METHOD KOSÁR SZETT
2 190 Ft
ESP MEGA METHOD FEEDER KOSÁR
2 340 Ft
CARP EXPERT FOLYÓVíZI METHOD TÁVDOBÓ KOSÁR
1 040 Ft
CARP HUNTER FLAT METHOD KOSÁR 2 DB/CSOMAG
1 190 Ft
CARP HUNTER METHOD FEEDER KOSÁR TÖLTŐ FORMA
340 Ft
CARP EXPERT METHOD KOSÁR+TÖLTŐFORMA 50-60-70G
2 590 Ft
Kosarak útvesztőjében
Megjelent: 2020-05-23 | Forrás: Ujszászi Dániel | Írások

A horgászatban felmerülő legtöbb kérdéshez, dilemmához hasonlóan a használatba vett etetőkosarak tekintetében sem adható egyetlen összetevős, minden helyzetre átfogó megoldást kínáló „tuti” válasz. A bejuttatott csalogatóanyagok mennyisége, a meghorgászni kívánt távolság, ...

A nagy csalikhoz különleges kosár dukál!
Megjelent: 2019-09-23 | Forrás: Szabó Bence | Hírek

Gyakran előfordul, hogy olyan helyzetben találjuk magunkat, amilyenre előzetesen nem számítunk. Jó példa erre az, amikor egy methodos peca során a megszokott és általánosságban jól működő pici, 7-10 mm-es csalik valamiért csődöt mondanak. Ennek oka lehet, hogy a meghorgászott vízterületen ...

Prémium minőségű Benzár pelletekkel bővült a kínálat!
Megjelent: 2018-08-23 | Forrás: Szabó Bence | Írások

A Benzár termékek között már eddig is rendkívül sokféle, etetésre, csalizásra vagy mindkettőre alkalmas pellet megtalálható volt, azonban ezek zöme növényi alapú termék. Az elmúlt időszakban azonban piacra került kettő teljesen új termékcsalád, melyek magas minőségükkel ...

Nincs kapcsolódó videó