A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT BITE INDICATOR 6000 ORSÓ
CARP EXPERT BITE INDICATOR 6000 ORSÓ

Innováció és megbízhatóság egy orsóban!

A Carp Expert Bite Indicator különlegessége, hogy beépített hangjelzős kapásjelzővel rendelkezik! Az erőforrás 1 db A23-as elem. (nem tartozéka az orsónak) Nincs szükségünk tovább külön elektromos kapásjelzőre! Az orsó maga egy klasszikus kivitelű nyeletőfékes orsó, mely jól össze van rakva, annyira masszív, hogy csak a modern kinézetéről tudjuk megállapítani, hogy a fogyasztói társadalom egy terméke. Masszív grafit házban kapott helyet a meghajtás. Az orsóra fém hajtókar és fém dob került. A pótdob anyaga grafit. A fém dobon masszív fém kör klipsz található, a pótdobon a hagyományos műanyag háromszög. A dob átmérője 60 mm, magassága 25 mm. A dob alatti műanyag szoknya az egyik leghasznosabb találmány, amit orsóra csak tenni lehet. Mégpedig azért, mert megakadályozza a zsinór beugrását a dob alá. Ez távoli dobásoknál hatalmas előny, nagyon sok bosszúságtól tud megkímélni ez a hasznos kiegészítő. A nyeletőfék a szokásos módon, az orsó hátulján lévő karral és tekerővel állítható. 6+1 csapágy sima futást biztosít, áttétele: 4,7:1 Méretéből és tulajdonságaiból adódóan tökéletesen alkalmas bojlis felszerelésre, hagyományos összeállításra, de nagy favorit lesz rablóhalas pecákon is, ahol a minimális felszerelést támogatja ez a 2 in 1 megoldás! Azoknak ajánljuk az orsót, akik a klasszikus minőség mellett szívesen kipróbálják az innovatív megoldásokkal ellátott termékeket.

BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 290 Ft
Két hangszín, egy orsó - beépített kapásjelző
Megjelent: 2019-05-28 | Forrás: Ujszászi Dániel | Írások

A cím első olvasata során teljes joggal merülhet fel a kérdés bárkiben azzal kapcsolatosan, hogy egy „tekerő" tekintetében vajon milyen jellegű hangokról lehet szó, amelynek ráadásul egy különálló írás is szentelhető. A mindig várt és remélt kapások eljövetelekor felszólaló ...

Energofish Magazin - 2019 június
Megjelent: 2019. június 20.
Bemutatunk mai adásunkban egy olyan orsót, amelybe egy   elektromos kapásjelzőt építettünk be. Igazi újdonság a dupla csalitüske! Szabó Bence ezt az egyszerű, de nagyon eredményes kiegészítőnek a használatát ismerteti. Tovább bővült a wizzard termékek palettája, Halmos Mihály egy olyan pergetőbotot mutat be, amit akár utazásainkon is magunkkal vihetünk. Új rovat mutatkozik be műsorunkban! Bokor Károly szakíró, természetesen a ragadozóhalak horgászatához ad hasznos tanácsokat. A nagypontyhorgászok kedvence lehet a THE ONE starter kit, amely többféle csalit és etetőanyagot tartalmaz. Ezeknek a tulajdonságait Paál Norbert ismerteti.