A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT METHOD PINK FEEDER RUNNER 2.0 6000 ORSÓ
CARP EXPERT METHOD PINK FEEDER RUNNER 2.0 6000 ORSÓ

Carp Expert Method Pink Feeder Runner 2.0 6000 orsó

A mostani legpopulárisabb trendeknek és igényeknek eleget téve, az egyik legcsajosabb kivitelű orsónkat is egy következő szintre emeltük, így született meg a Method Pink Feeder Runner 2!

A nyeletőfékes kivitellel ellátott orsók használata egyre elterjedtebb a horgászok körében, nincs ez másképp a hölgyeknél se! Ez a 6000-es Pink orsó használható bojlizásra, hagyományos fenekezésre, rablóhalazásra, de talán a legpopulárisabb felhasználása a feederezés.

Az orsó kivitele maximálisan teljesíti minden női horgász elvárását, mely az igazán feltűnő, de csajosan vagány, élénk Pink grafit házban teljesedik ki. Az alap ház mellett, a fék beállító és a hajtókarban is találhatóak vagány csajos rózsaszín elemek, hogy elnyerje mindenki tetszétést.

A tetszetős küllem mellett, a pontyhorgászat és method feederezés követelményeit is természetesen teljesíti, melyben 7+1 csapágy és egy kellően precíz, finom fékrendszer segíti. Áttétele 5,0:1, hajtókarja természetesen fém, mely végén egy kényelmes hajtókar kapott helyt.

A Method Pink széria a hölgyek számára az egyik legjobban ajánlott opció. Az orsóhoz passzoló színben kapható horgászbot, botzsák és egyéb kiegészítők is, hasonló Pink dizájnnal, a horgász felszerelések teljessége érdekében. Ajándéknak is tökéletes termék.

BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 290 Ft
Pink methoddal a Paradicsomban
Megjelent: 2021-09-13 | Forrás: Kubuk-Kiss Alexandra | Írások

Sziasztok! Kubuk-Kiss Alexandra vagyok és lehetőségem adódott kipróbálni a vadonatúj Pink method orsót, a rózsaszín szettem utolsó darabjaként. Tartsatok velem és olvassátok el hogyan is alakult ez a remek hétvége a Hejőkeresztúri Carp and Carp horgászparadicsomban és hogyan állta ...

Nincs kapcsolódó videó