ENERGOTEAM FEEDER SZERELÉK KEREK KOSÁRRAL
Termékleírás

EnergoTeam Feeder szerelék kerek kosárral

A készre kötött szerelékek praktikumukkal mindig is kedvelt kiegészítői voltak a horgászoknak, Jelen kivitel egy létrán kínált, kerek feeder kosárral szerelt feederes végszerelék. Csak a főzsinórra kell kötni és mehet is a vízbe a szerelék. A kerek kosarat lassabb folyókra, illetve állóvízi horgászathoz ajánljuk.

A tört gubancgátló csőnek köszönhetően a szerelék összeakadásának esélye rendkívül minimális.

A monofil zsinóros szerelékek összeállításánál a legfontosabb dolog az összhang. Nem köthetünk túlságosan nagy horgot egy érzékeny szerelékre és nem használhatunk indokolatlanul vastag damilt sem, ha éppen csak egy kis kosárral horgászunk keszegfélékre.

Ennél a szereléknél kijelenthetjük: a cél az összehangolt, minőségi végszerelék elkészítése volt, amit el is ért a gyártó.

A kosár rácssűrűsége ideális a hazai 2-4 méter mélységű vizek meghorgászásához, az etetőanyagot, a fenékre érésig magában tartja, ami ezután gyorsan ki tud oldódni, kifejtve ezzel maximális csalogató hatását.

A szerelék praktikus tároló létrán kerül forgalomba.

Tipp: A kosár alját zárjuk le egy kis etetőanyaggal, ezután vágott gilisztát helyezzünk a közepébe, majd legfelülre egy kis löszös agyagot.
A bedobás során az agyag minimális csíkot húz a víz középső rétegében, ahonnan a dévérkeszegeket a fenéken található csalihoz csalja, majd az ott lévő felhőben már bátran fognak táplálkozni.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Horogméret Szakítószilárdság Szín Kiszerelés
79265-220 FEEDER FENEKEZŐ SZERELÉK KEREK 20 G 1 630 Ft Feeder - kerek20 g86,5 kgSzinterezett1 db/csomag
79265-230 FEEDER FENEKEZŐ SZERELÉK KEREK 30 G (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 630 Ft Feeder - kerek30 g86,5 kgSzinterezett1 db/csomag
79265-240 FEEDER FENEKEZŐ SZERELÉK KEREK 40 G (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 630 Ft Feeder - kerek40 g86,5 kgSzinterezett1 db/csomag
79265-250 FEEDER FENEKEZŐ SZERELÉK KEREK 50 G (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 630 Ft Feeder - kerek50 g86,5 kgSzinterezett1 db/csomag

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

TECHNO BOGÁNCS PONTYOZÓ SZERELÉK
1 060 Ft
KAMASAKI KÉTHORGOS FENEKEZŐ SZERELÉK - 2 DB/CSOMAG
1 050 Ft
KAMASAKI DUPLA HORGOS FEEDER SZERELÉK - 2 DB/CSOMAG
1 050 Ft
ENERGOTEAM TÁVDOBÓ FENEKEZŐ KÉTHORGOS SZERELÉK - 2 DB/CSOMAG
1 190 Ft
TECHNOPLANKTON MAXI BOGÁNCS PONTYOZÓ SZERELÉK
1 060 Ft
ENERGOTEAM FONOTT ZSINÓROS SZERELT FENEKEZŐ SZERELÉK - 2DB/CSOMAG
1 100 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó