A termék jelenleg nem elérhető.
OUTDOOR HALBONTÓ OLLÓ
OUTDOOR HALBONTÓ OLLÓ

Outdoor Halbontó olló

Aki pucolt már életében halat, ő biztosan szembesült azzal a problémával, hogy a hal csontosabb, vagy vastag szálkás részeit bizony késsel ember legyen a talpán, aki elvágja. Főleg az uszonyok levágása jelenti a legnagyobb nehézséget. De most kijelenthetjük, hogy az ET Outdoor halbontó ollóval könnyebbé válik a halak felpucolása.

Rozsdamentes fogazott penge! Nagyon erős és szinte összeroppantja az útjába kerülő szálkákat. Az uszonyok módosult szálkái sem jelentenek neki akadályt. Így elértük azt, hogy nem kell a késünkkel kínlódni ezeken a műveleteken, azok nem csorbulnak ki, nem törik el a pengéjük. A halbontó ollót pont erre találták ki.

Sőt, a hasüreg farok felőli végétől elindulva, ahogy a neve is mutatja, fel tudjuk bontani halunkat.

Biztonsági zárral rendelkezik, így szállítás közben nem nyílik ki, nem tesz kárt semmiben. Fogása kényelmes és biztonságos, a tervezés során fő szempont volt, hogy erőt lehessen kifejteni vele. Így alsó szárának karikájába egyszerre több ujjunkat is bele tudjuk helyezni, felső részét pedig a tenyerünk nagyujj felőli területével tudjuk lenyomni.

Pont, mint egy metszőolló, de mégis sokkal több annál. Sokkal jobb fogást biztosít, a precíz és gyors munkához. Gyerekjáték vele a halpucolás.

ÓLOMBONTÓ CSIPESZ
1 050 Ft
L&K ROZSDAMENTES FONOTT ZSINÓR VÁGÓ OLLÓ
4 290 Ft
THE ONE FONOTT ZSINÓR VÁGÓ OLLÓ
5 490 Ft
ZSINÓRVÁGÓ CSIPESZ FLUO MINI
390 Ft
WIZARD PREDATOR CSIPESZ
1 250 Ft
CARP EXPERT MINI OLLÓ
1 050 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Őseink nyomában: A berek
Megjelent: 2020. július 08.
A hagyomány nem a hamu őrzése, hanem a láng továbbadása kell, hogy legyen. Őseink hagyatéka fontosabb annál mint hinnénk. A horgászat múltja csodás értékeket rejt, melyeket még ma is felfedezhetjük. Ebben a videóban belekóstolunk egy picit a múltba, felidézve az elődeink horgászatát, ehhez a Tüskevár hangulatát hozzuk a képernyőre.