A termék jelenleg nem elérhető.
BLACK FIGHTER METHOD KÖTÖTT HOROG CSALITÜSKÉVEL 7-10MM
BLACK FIGHTER METHOD KÖTÖTT HOROG CSALITÜSKÉVEL 7-10MM
Csalitüskével előkötött horog, hogy még egyszerűbb legyen a halfogás!
Csak vegyük elő a csomagból és kössük a method kosarunk alá, olyan hosszban, amilyenben csak szeretnénk, hiszen a hosszabbra hagyott fonottzsinór lehetőséget ad a méretre szabására.
Apropó fonott zsinór, a horog 7 kg teherbírású Kamasaki Super Braid teflon előkezsinórra van felkötve, ami kiváló minőségénél fogva egészen biztosan nem lesz a szerelékünk gyengepontja.

A 2db 7-, és 2 db 10 mm-es csalitüskére, 1-2 kisebb puha pellet, vagy bojli tökéletesen ráfér, és akkor még nem beszéltünk a szilikon kukoricákról, melyek kivételesen eredményesek ily módon felkínálva.
CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG
1 590 Ft
THE ONE KOMBI ELŐKÖTÖZÖTT HOROG ORIGINAL COMBI RIG PTFE
2 100 Ft
THE ONE ELŐKÖTÖZÖTT HOROG ALIGNER HAIR RIG
2 100 Ft
CARP HUNTER ROUND CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE
790 Ft
CARP HUNTER CLASSIC CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE
790 Ft
BENZAR METHOD KÖTÖTT HOROG FONOTT ZSINÓRRAL 2DB/CSOMAG
850 Ft
Apró, de annál fontosabb részletek a method horgászatban
Megjelent: 2020-06-30 | Forrás: Ujszászi Dániel | Írások

Ebben az írásban viszont nem szigorúan újdonságaink, hanem azok az aprócikkek kerülnek a fókuszba, melyeknek köszönhetően felkészülten várhatjuk a következő horgászatunkat. A „töltögetős” módszerrel – és úgy általában a (ponty) horgászattal – kapcsolatosan kijelenthető, ...

Kikosarazva
Megjelent: 2017-03-22 | Forrás: Treznyák Tibor | Írások

Ha valaki a középkorban olyan kosarat kapott szíve hölgyétől, ami alul is nyitott volt, azzal nehezen jutott fel a vár tornyába. Mi viszont megelégszünk a vízparttal, ahol nyitott, zárt, vagy éppen bordás változatok várnak minket. Tekintsünk át közülük párat, hogy megtudhassuk, ...

SZEZON UTÁN, DE SZEZON ELŐTT!
Megjelent: 2017-01-21 | Forrás: EnergoTeam | Írások

Templomi csöndben, éjjeli ködben aszkéta-ágat zörrent a szél, valahol messze, csillag szemekre, szürke ködfátylat borít a Tél – írta Wass Albert. Sajnos leghidegebb évszakunk sok jóval nem kecsegtet a feeder botos horgászat szempontjából, pláne ha olyan hideg van, mint ...

Magarzin 2018 április
Megjelent: 2018. április 26.
Bukarestbe látogattunk ki ahol megnéztük a Fishing and Hunting expót. Method szerelék összeállításában segít nekünk Ujszászi Dániel, ezzel az egyszerű de hatékony módszerrel rendkívül eredményesek tudunk lenni a legkisebb tavakon is. Szilvási Szilárd ismét egy etetőanyag kavarási praktikát oszt meg velünk, amely a mostani időszak egyik vonzó etetőanyaga is lehet. Maradva az etetőanyagoknál feedercsapatunk egyik oszlopos tagja pontyos feederes tetőanyagot kever be, gondosan elmagyarázva a miérteket.
Magazin2018 január
Megjelent: 2018. február 01.
Az évet máris újdonsággal indítjuk, méghozzá most a Benzár Mix nem régen piacra dobott Bikolor pelletjével. A feederezésre idejében fel kell készülni, kérdés egy komplett felszerelés, mennyiből állítható össze? Nos erre is választ kapunk a mostani magazinunkban. Az etetőhajó sokak kedvence, azonban kevesen tudják, hogy manapság már olyan funkciókat rejthet egy etetőhajó amivel, a horgászat pontosabbá,  és ezáltal hatékonyabbá is válhat.