A termék jelenleg nem elérhető.
CARPON 180 CM SL GUMICSÓNAK
CARPON 180 CM SL GUMICSÓNAK
CarpOn 180 cm-es gumicsónak A horgászcikkek kínálatának szélessége a felszerelések és a használt technikák miatt is folyamatosan változik, bővül. A modern nagyhalas bojlis horgászoknál, szinte kötelező felszerelés lett a csónak is. Ahol engedélyezett a behordás, ott többszörösen megnövelhető a horgásznapok sikeressége, de a kapitális halak fárasztása közben is jó szolgálatot tehet az akadókból való kimentés során. A békéshalas horgászok mellett, a harcsások, illetve a pergetőhorgászok napja is sikeresebbé tehető egy csónak eszközlésével, törések és jobb haltartóhelyek meghorgászása végett, ami partról akár lehetetlen lenne. A fém és fa alapanyagú csónakok sajnos utánfutót és több erőforrást igényelnek. Erre a problémára nyújt tökéletes megoldást a PVC csónakok használata, kompakt kivitele és súlya bármely horgásznak kitűnő alternatívát kínál, felhasználási területtől függetlenül.

A csónakok kevés helyet foglalnak és a hozzá járó tartozékokkal rendkívül könnyen és gyorsan felállíthatóak. A felfújás után, az evezők használatával, egyből használatba vehetőek.

Típustól függően, külső motor is használható hozzájuk.

Nem csak horgászoknak ajánljuk, hanem természetbarátoknak vagy vízparton nyaralóknak egyaránt, kompakt méretének köszönhetően bármikor könnyedén használatba vehető. Maximum 10-15 perc alatt felfújható. Robosztus és tartós külső kivitele miatt, éveken át jó szolgálatot fog tenni. Az UV fénynek, olajnak, a kopásnak és a sós víznek is nagymértékben ellenáll az anyaga, stabilitást biztosítva a vízen.

Technikai paraméterei a következőek:

- Anyaga 3 rétegű PVC - Hajóméret: 1,80x1,33x0,36 m - Szállítási méret: 1x0,60x0,30 m - Légkamra: 2 - Súly: 22 kg (25 kg az egész csomag) - Személyek maximális száma: 2 fő - Maximális terhelés: 350 kg - Maximális motorteljesítmény: 1.84 kW Tartozékai: - Hordtáska - 1 db pad - 1 db pumpa - 1 db javítókészlet - 1 pár evezőlapát - 1 db motortartó adapter (levehető)
ENERGOTEAM OUTDOOR BT-290 GUMICSÓNAK
249 900 Ft
ENERGOTEAM OUTDOOR BT-310 GUMICSÓNAK
254 990 Ft
ENERGOTEAM OUTDOOR BT-270 GUMICSÓNAK
219 900 Ft
ENERGOTEAM OUTDOOR BT-330D GUMICSÓNAK
289 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó