CARP EXPERT BOJLIS MERÍTŐHÁLÓ - 1X1M FEJ + 1,8M NYÉL
Termékleírás

Carp Expert bojlis merítőháló 1x1-es fejjel + 1,8 méteres nyéllel

A CXP márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékpalettát kínál. Ezen 1 részes nyéllel és igazán nagy méretű fejjel ellátott bojlis merítőháló is ezt a szegmenst bővíti.

A mai modern pontyhorgászat sarkallatos pontja lett a bojlis módszer és a kapitálisabb halakra történő horgászat. Őszintén bevallva, minden horgász vágya a 10, akár 20 kiló feletti példányok, más szóval akár életük halának becserkészése, egy emlékezetes fotó erejéig. Módszertől függően rendkívül széles botarzenál a pecások rendelkezésre áll, a nagyobb halak partra segítéséhez, de a fárasztás utolsó méterein nem mindegy, hogy az mivel lesz megmerítve.

Jelen merítőfej kellően nagy méretű, 1x1 méteres szárral rendelkezik, és a mélysége is egyaránt ekkora méretű. Rendkívül masszív kerettel rendelkezik, mely az amuroknak is ellenáll, majd ez egy alumínium adapterbe csatlakoztatható, időtálló darab.

A menetes fém adapter az 1 részes 1,8 méteres nyélbe csatlakoztatható. Masszív kivitelű szár jár a hálóhoz, mely a végén műanyag, fentebb pedig eva markolatrészt is kapott, a könnyebb merítés érdekében.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott termék a nagyhalas horgásztúrákhoz, mely kedvező ár-érték arányával jeleskedik a kategóriájában.



Általános használati utasítás - Haltartó háló
Általános használati utasítás - Merítő háló

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Hossz Anyaga Nyél tag Szállítási méret
71033-610 CARP EXPERT BOJLIS MERÍTŐHÁLÓ 1X1-ES FEJJEL 2,8M 12 490 Ft Bojlis merítőhálóFej: 1x1 m Nyél: 1,8 m2,8 mFej: hálószövet11,8 m

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT TELE 3X ALU MERÍTŐHÁLÓ
7 690 Ft
ET UNIVERSAL MERÍTŐHÁLŐ 8SZÖGLETŰ NYÉLLEL
7 390 Ft
MERÍTŐHÁLO ET MULTILOCK NYÉLLEL
4 890 Ft
CARP EXPERT BOJLIS MERÍTŐFEJ 100X100CM
6 190 Ft
PONTYMERÍTŐ FOLDABLE GRAPHITE 7MM ZÖLD
4 390 Ft
CARP HUNTER BOJLIS MERÍTŐFEJ 85X85CM
4 990 Ft
Halvédelem Carp Expert módra!
Megjelent: 2020-10-24 | Forrás: Kubuk Dániel | Írások

Kedves horgásztársak! Manapság szerencsére a legtöbb horgásztavon már alapvető elvárás a halakkal való kíméletes bánásmód. Ez nem csak a kimondott sporthorgászok, de a hétköznapi horgász számára is fontos és betartandó, ugyanis attól függetlenül, hogy mi a célunk a hallal ...

Nincs kapcsolódó videó