KAMASAKI TELE ICE LÉKHORGÁSZ BOT
KAMASAKI TELE ICE LÉKHORGÁSZ BOT

Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Szállíthatóság
Szállíthatóság

Termékleírás

Kamasaki Tele Ice lékhorgász bot

Ha befagynak a vizek eljött a lékhorgászat ideje. De óvatosan a testtel! Mielőtt jégre merészkedünk, győződjünk meg róla, hogy valóban elbír-e minket. Ehhez legalább egy 10 cm-es vastagságra van szükség. Figyeljünk oda, nehogy leapadjon a víz a jég alól és olvadó jégre soha ne menjünk rá! Ezeket betartva egy jó élményben lehet részünk, már csak egy lékhorgász botra van szükség!

A Kamasaki Ice kétféle hosszban kerül forgalomba, így ki tudjuk választani, hogy a vágott lékhez éppen melyik illik. Kis méretű, 1000/2000-es orsót ajánlunk hozzá 0,30 mm körüli monofil zsinórral.

Teleszkópos kialakításának köszönhetően akár egy horgász táskában is könnyedén elfér.


1 ált. kompozit A hagyományos kompozit technológiával készült botok karaktere lágy, lassabban keményedik fel, ugyanakkor kimondottan jól terhelhető. Az anyag jellegéből adódóan a kompozit botok kevésbé sérülékenyek, ellenállóbbak a külső hatásokkal, ütődésekkel, koccanásokkal szemben, mint a hasonló kaliberű karbon társaik.
9. DUPLON NYÉL (klasszikus) Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, klasszikus kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a fárasztás és a dobás során is.
3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
1. KERÁMIA GYŰRŰ A boton található kerámia gyűrűsor egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező gyűrűtípus, mely évtizedek óta töretlen népszerűséggel van jelen a horgászpiacon. Sikerét strapabíróságának és a külső fizikai hatásokkal, ütődésekkel, koccanásokkal szembeni ellenálló képességének köszönheti.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Akció Szállítási méret Súly
14910-150 LÉKHORGÁSZ BOT KAMASAKI TELE ICE 50 CM 990 Ft 50 cm2A32 cm40 g
14910-160 LÉKHORGÁSZ BOT KAMASAKI TELE ICE 60 CM (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 990 Ft 60 cm2A33 cm41 g


GS ICE JIG KIT
990 Ft
BOT ET ICE FEEDER
3 490 Ft
LÉKHORGÁSZ BOT WIZARD ICE PIKE
3 290 Ft
Ragadozók a jég alatt!
Megjelent: 2020-01-20 | Forrás: Lukácsi Béla | Írások

A téli időszakban sokan nem hagynak fel a horgászattal és akár a jéghátán is megélnek, vagyis a léki horgászat különös hangulatú varázsának sem tudnak ellenállni. Aki egyszer belekóstolt, keresni fogja a következő alkalmat is a léki horgászatra. Speciális hangulata ...

Nincs kapcsolódó videó