DRENNAN HOOKLENGTH PLATE CARP BANDIT ELŐKÖTÖTT HOROG 8DB/CSOMAG
DRENNAN HOOKLENGTH PLATE CARP BANDIT ELŐKÖTÖTT HOROG 8DB/CSOMAG


Akadás
Akadás

Éltartás
Éltartás

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Drennan Hooklenght Plate Carp Bandit előkötött horog

Ezeken a Carp Bandit előkéken Barbless Carp Hair Rigger horgok találhatóak, melyek élesen felfele fordított szemmel vannak kialakítva, ami a horog tökéletesen egyenes állásáért felelős, javítva a csaliprezentálás és az akadás képességét.

Az előke végén lévő csaligyűrűt többféle módon lehet alkalmazni, attól függően, hogy soft pelletet helyezünk a belsejébe vagy csemegekukoricával, keményebb csalikkal alkalmazzuk azt.

Hook Plate System

Ez az új koncepció, egy rendkívül kényelmes 15 cm-es hosszban elérhető monofil zsinórra előkötött rendszert ad a horgászok kezébe. Sima és egyenes keretek között tárolva, ezek az előkék garantáltan prémium kivitelt biztosítanak, minden módszerhez. Pontos és precíz kötések, hurkok jellemzik a széria összes tagját, a tökéletes tárolásukért pedig, a Drennan Hook Book vagy Hook Box felelős.


2. EGYENES HEGY Az egyenes állású hegy az egyik leggyakrabban, szinte a kezdetektől fogva alkalmazott hegyforma. A gyártástechnológia fejlődésével mára modern kémiai vagy lézerélezéssel alakítják ki végső profilját, mely tartós, jól akadó élt eredményez.

Általános használati utasítás - Horog

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Méret Szín Kiszerelés Változat
DR406-716 DRENNAN HOOKLENGTH PLATE CARP BANDIT ELŐKÖTÖTT HOROG 6 16 8DB/CSOMAG (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 690 Ft 211.25 Ft/DB 16Bronz8 db/csomagSzakáll nélküli
DR406-718 DRENNAN HOOKLENGTH PLATE CARP BANDIT ELŐKÖTÖTT HOROG 6 18 8DB/CSOMAG (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 690 Ft 211.25 Ft/DB 18Bronz8 db/csomagSzakáll nélküli


KAMASAKI SODE-G,-N,-R KÖTÖTT HORGOK
450 Ft
KAMASAKI CHINU-G KÖTÖTT HOROG
450 Ft
KAMASAKI CARBON HOROG K807BN KÖTÖZÖTT
690 Ft
KAMASAKI CARBON HOROG K890BR KÖTÖZÖTT
690 Ft
KAMASAKI CARBON HOROG K807G NR 01 KÖTÖZÖTT
690 Ft
KAMASAKI HOROG SODE BN KÖTÖTT
690 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó