BKK RED OCTOPUS BEAK HARCSÁZÓ HOROG
BKK RED OCTOPUS BEAK HARCSÁZÓ HOROG


Terhelhetősége
Terhelhetősége

Sokoldalú használat
Sokoldalú használat

Akadás
Akadás

Éltartás
Éltartás

Termékleírás

BKK Red Octopus Beak harcsázó horog

A BKK, Black King Kong márka 1856 óta foglalkozik horgok gyártásával. Széles portfóliójuknak és a prémium kivitelnek köszönhetően váltak elismerté ezen horgászati szegmensben.

Az Octopus Beak az egyik legnépszerűbb élőcsalis horog, mely alkalmas mind édesvizi, mind sósvizi horgászathoz, plusz tartalmaz egy minimális oldalirányú elfordulást, mely fokozott akadást garantál.

Széles öble miatt lehetővé teszi az igazán nagy élőcsalis "csokrok" kialakítását, mely harcsahorgászatkor óriási előny.

A vörös festés nem csak a horog rejtőzködését növeli, illeszkedve a használt csalikhoz, hanem korrózióállóságot is garantál.

Kivitelének és anyagának köszönhetően, kitűnő hegytartással rendelkezik, kiváló behatolási teljesítménnyel, mely harcsázásnál kulcselem.


12. KOVÁCSOLT HOROG A kétoldalról lapított, úgynevezett kovácsolt szárú horog a lapított profilnak köszönhetően szélsőséges terhelés elviselésére képes. Optimális választás kapitális halak horgászatánál, különösképpen, amikor a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított.
2. EGYENES HEGY Az egyenes állású hegy az egyik leggyakrabban, szinte a kezdetektől fogva alkalmazott hegyforma. A gyártástechnológia fejlődésével mára modern kémiai vagy lézerélezéssel alakítják ki végső profilját, mely tartós, jól akadó élt eredményez.
15. FÜLES HAJTOTT A füles szár modern, hajlított változata, mely a bojli és feeder botos horgászok körében örvend nagy népszerűségnek. Előnye, hogy a horog – megfelelő kötést használva – eláll a hajszálelőkén, fűzve felkínált csalitól, ezáltal szinte száz százalékos akadást biztosít.
6. NORMÁL SZAKÁLL Az egyik leggyakrabban alkalmazott szakállforma, melynek mérete függ a horog formájától, méretétől és a felhasználás módjától is. Méretéről elmondható, hogy garantálja a tökéletes akadást és az optimális haltartás, miközben biztosítja a lehető legkíméletesebb horogszabadítást.
19. PIROS

Általános használati utasítás - Horog

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Méret Szín Kiszerelés
BKBP2-020 BKK RED OCTOPUS BEAK HARCSÁZÓ HOROG 5/0# 5 DB/CSOMAG (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 990 Ft 398 Ft/DB 5/0Red5 db/csomag
BKBP2-021 BKK RED OCTOPUS BEAK HARCSÁZÓ HOROG 6/0# 5 DB/CSOMAG (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 990 Ft 398 Ft/DB 6/0Red5 db/csomag
BKBP2-022 BKK RED OCTOPUS BEAK HARCSÁZÓ HOROG 7/0# 5 DB/CSOMAG 1 990 Ft 398 Ft/DB 7/0Red5 db/csomag
BKBP2-023 BKK RED OCTOPUS BEAK HARCSÁZÓ HOROG 8/0# 5 DB/CSOMAG (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 2 590 Ft 518 Ft/DB 8/0Red5 db/csomag
BKBP2-024 BKK RED OCTOPUS BEAK HARCSÁZÓ HOROG 10/0# 3 DB/CSOMAG (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 2 790 Ft 930 Ft/DB 10/0Red3 db/csomag

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

KOÓS HARCSÁZÓ HOROG MS4310HCCPPTFE BEAK HOOKS FORGED REVERSED RINGED HC CUT POINT
1 290 Ft
BKK OCTOPUS BEAK HARCSÁZÓ HOROG
1 990 Ft
BKK BEASTLY CAT HARCSÁZÓ HOROG
3 890 Ft
WIZARD CATFISH CLASSIC HARCSÁZÓ HOROG
990 Ft
WIZARD CATFISH ALLROUND HARCSÁZÓ HOROG
990 Ft
WIZARD CATFISH CLASSIC PRO HARCSÁZÓ HOROG
1 190 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó