CARP EXPERT FEEDER FASTLOCK OVÁL GYORSKAPOCS
Termékleírás

Carp Expert Feeder Fastlock ovális gyorskapocs

Modern tervezésű, praktikus gyorskapocs, mely az alábbiak okán vált a feederezők kedvencévé:

- Kis méretű, ám mégis könnyen kezelhető.
- Gyors szerelék cserét tesz lehetővé, ami valljuk be nem csak versenyen, hanem egy mindennapi peca alkalmával is jelentőséggel bír.
- Kiváló minőségű anyagokból készül igényes kivitelezéssel, mely nem sérti meg zsinórunkat, így nyugodtak lehetünk a fárasztás során, hogy nem fog elszakadni a zsinórunk.

A korábbi zacskós megoldások helyett praktikus, visszazárható dobozban kerül forgalomba, mely a tárolás szempontjából felbecsülhetetlen.

Egy apró kiegészítő két végszerelék elemet helyettesít egymagában. A Carp Expert Feeder gyorskapoccsal (gömbös, hosszúkás, vagy ovál kivitelben) készített szerelékünk alapesetben csúszó, így kevésbé kelti fel a halak gyanakvását kapáskor, mivel "szabadon" mozog, minimális ellenállást tapasztalnak.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Típus Méret Anyaga Jellemző Kiszerelés
79032-630 FEEDER GYORSKAPOCS OVÁL 650 Ft 108.33 Ft/DB Feeder FastlockNormálMűanyagOvális6 db/csomag
79032-631 FEEDER GYORSKAPOCS OVÁL KICSI (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 650 Ft 108.33 Ft/DB Feeder FastlockKicsiMűanyagOvális6 db/csomag

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

DRENNAN POWERGUMM
3 590 Ft
CARPTREND CSALIGUMI
180 Ft
GUBANCGÁTLÓ FEKETE 25CM
390 Ft
GUBANCGÁTLÓ 3 DB-OS
630 Ft
CARP EXPERT CSALIKARIKA 7MM
440 Ft
CARP EXPERT Z CSALIGUMI 15MM
420 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Feederrel az amurok ellen
Megjelent: 2018. július 04.
A method horgászat kapcsán elsősorban a pontyok jutnak eszünkbe. Nem véletlen, hiszen hazánkban a pontyhorgászat a legnépszerűbb. A methodos pontyozás közben azonban adódik némi járulékhal, mint a nagy dévér, vagy éppen az amur. De mi van akkor ha a járulék hal helyett célhal lesz. Benzár Zsolt, egy methodos amurozás szépségeit mutatja be nekünk.