HOROGBEFORDÍTÓ CLASSIC ZÖLD
Termékleírás

Bojlis-, és feeder horgászok körében egyre népszerűbb a horogbefordító, most nézzük meg hogy miért! - Mert használatával lényegesen nagyobb a megakasztott és szákba terelt halak száma, a következő okból kifolyólag:
A táplálék után kutató hal, esetünkben leggyakrabban a ponty úgy táplálkozik, hogy táplálékát többször beszívja és kifújja. Hagyományos bojlis szerelékek esetében könnyen megteheti ezt a csalival és vele együtt a horoggal, mert nem volt olyan kisegítő eszközünk, ami a horgot kifújás közben a hal szájába fordítsa.

- Mert többször felhasználható, ha le akarjuk cserélni horgunkat, csak húzzuk le a befordítót a szárról, kössünk egy új horgot, majd húzzuk vissza a szárra.

- Nem kell többé zsugorcsövekkel trükköznünk, mely sokszor megsérthette előkénket is.


Felkötéskor elsőként húzzuk az előkénkre, majd csomómentesen kössük fel a kiválasztott horgot, ezután pedig húzzuk a horog szárára oly módon, hogy az ívelt része a horog öblével szemben álljon.
A csomag tartalma 8 darab minőségi horogbefordító. Népszerű bojlis horgászok alkalmazzák sikerrel, miért ne válna be önnek is!



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Szín Kiszerelés
79032-510 HOROGBEFORDÍTÓ CLASSIC ZÖLD 650 Ft ClassicZöld8 db/csomag


BOJLISTOPPER KERETEN
170 Ft
BOJLITŰ GUMINYELŰ
420 Ft
BOJLIFÚRÓ STOPPERTÁROLÓS
690 Ft
390 Ft
GUMIGYÖNGY ET
250 Ft
ET LEBEGŐ STOPPER
310 Ft
BOJLIFŰZŐ TŰ 15CM
200 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó