CXP ÖSSZECSUKHATÓ EVA VÖDÖR FEKETE+PIROS
Termékleírás

Carp Expert Original mobil vödör, fekete és piros színben

Horgászmódszertől függően, amint megérkezünk a vízpartra, az első feladatok egyike, hogy megnedvesítsük az etetőanyagunkat. Sok esetben, akár 1 órát is igénybe vehet mire egy nagyobb szemcsés pontyos etetőanyag nagyobb szemcséi megszívják magukat vízzel.

A megfelelő állag eléréséhez, a legcélravezetőbb dolog, ha a horgászvízből merítünk, de ez vadvízi környezetben néha nehéz feladatot jelent, például egy meredek partoldalon.

Kézbe fogva egy vödröt, elérhetetlen lehet a víz szintje. Különböző trükkök képbe jöhetnek itt, de sokszor nem vezetnek eredményhez. Időt és energiát lehet megspórolni, ha ezt az összecsukható, kötéllel ellátott mobil vödröt magunkkal visszük.

A CXP vödörrel, már egy merítéssel kellő mennyiségű vizhez jutunk, kézmosáshoz, etetőanyag bekeveréshez vagy akár halvédelmi eszközeink megnedvesítéséhez. 5 méter kötél és egy tartó fogó jár a termékhez, így megkönnyítve a vízmerítést. Szállítása roppant egyszerű, mivel összecsukható kivitelben készül, egy mozdulat és bárhol elfér szállítás alatt. Méretei: 22x22x22, illetve a kisebb méretű 18x18x18 cm (kinyitott állapotban)

Anyaga egy hálós külsejű műanyag, mely több összehajtás után sem repedezik ki (EVA). Teteje kétféleképpen cipzározható (körbe, átlósan) gumis hálóból áll. Nagyon praktikus és sokoldalú, mert így rögtönzött csalihaltartóként is tudjuk használni. Masszív, jó fogású füllel rendelkezik, így kényelmes a szállítása.

Praktikus eszköz minden horgász eszköztárába.



Általános használati utasítás - Vödör
Általános használati utasítás - Műanyag doboz

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Anyaga
75096-020 CXP VÖDÖR FEKETE+PIROS 22X22CM 5 290 Ft Összecsukható22x22x22 cmEva

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

HALASKANNA KP-3
4 690 Ft
CSALIHALAS VÖDÖR
1 590 Ft
BENZAR MIX VÖDÖR
1 490 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET SYSTEM TÁROLÓEDÉNY
10 790 Ft
RIDGEMONKEY PERSPECTIVE COLLAPSIBLE ÁTLÁTSZÓ VÖDÖR 10L, 15L
7 690 Ft
RIDGEMONKEY COMPACT BUCKET SYSTEM TÁROLÓEDÉNY 7.5L
7 690 Ft
TOP 10 karácsonyi ajándék ötlet feeder horgászoknak
Megjelent: 2019-12-06 | Forrás: Szabó Bence | Írások

Rohamléptekkel haladunk az év talán legszebb, legmeghittebb időszaka, a karácsony felé. Az ünnep közeledtével sokunkban ott motoszkál, hogy vajon mivel ajándékozzuk meg szeretteinket. Természetesen a karácsony nem szabad, hogy kizárólag az ajándékokról szóljon, azonban egy jól ...

Bemutatjuk a Carp Expert Dippelt Horogpelleteket
Megjelent: 2019-09-05 | Forrás: Energofish Feeder Team | Hírek

Léteznek csalik, melyeknek az egyszerűségükben rejlik a nagyszerűségük. Bizonyára mindenki ismer és használt már olyan kemény, fúrt horogpelleteket, amelyekkel egyes vizeken fantasztikus eredményeket lehetett elérni. Igen, a múlt idő használata nem véletlen, hiszen uszonyos barátaink ...

Nincs kapcsolódó videó