CARP EXPERT ORIGINAL PONTYMATRAC 130x85 CM
Termékleírás

Carp Expert Original 130x85cm pontymatrac

A Carp Expert Original szériájában, a halvédelem alapvető eszközeit felvonultató sorozat egyik részese ez a nagy méretű kedvező árú matrac, ami alkalmas ellenfeleink biztonságos mérlegelésére is.

A modern ponty és békéshalas horgászat szerencsére kötelező eszközévé tette a horgászati felszereléseknek a különféle matracokat és bölcsőket. A sűrűn telepíett halastavakon és kapitális méreteket rejtő vízterületeken nagyon fontos lett a halak védelme, a fokozott nyomás miatt.

A kifogott, majd visszahelyezett hal védelme felértékelődött. Ha nem használunk pontymatracot, akkor sérülhet a kifogott hal külsején lévő nyálkaréteg, ami a különfajta fertőzésektől védi meg, de fizikai sérülést is kaphat, egy-egy rossz ugrás után. A Carp Expert Original pontymatrac méreteinek köszönhetően, kicsi rá az esély, hogy a közepére helyezett hal, egy figyelmetlen pillanatban a matrac mellé, esetleg a földre kerüljön.

Ezen felül a 10 kg feletti pontyok és gyönyörű, könnyen sélülő tokhalak is biztosan elférnek rajta. Mérete: 130x85 cm A matrac mérlegelésre is alkalmas, mivel összehajtva a felső részén két fül található, amibe a mérleg erre alkalmas része beakasztható.

Két oldala összecsatolható, így a hal a mérlegelés során nem tudja szétrúgni és nem tud kiugrani belőle. Kihajtható térdeplő is van a terméken, így ha a kifogott hal mellé térdelünk, ez segíthet az emlékként szolgáló fotók elkészítésekor.

A fogások ráhelyezése előtt, ne felejtsük el benedvesíteni a matracot. - ez nyáron kiemelten fontos.



Általános használati utasítás - Kiegészítők

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Jellemző
73756-605 CARP EXPERT ORIGINAL PONTYMATRAC 130x85 CM 10 490 Ft 130x85 cmNylon, vízálló anyag

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT SEPTOCARP SZÁJFERTŐTLENÍTŐ
1 240 Ft
KAMASAKI PONTYMATRAC 100X60CM
3 990 Ft
CARP EXPERT COMPACT PONTYBÖLCSŐ
27 990 Ft
SONIK SK-TEK UNHOOKING PONTYBÖLCSŐ
35 990 Ft
SONIK SK TEK LEBEGŐ MÉRLEGELŐ ÉS HALTARTÓ
29 990 Ft
SONIK SK-TEK PONTYMATRAC
14 990 Ft
Halvédelem Carp Expert módra!
Megjelent: 2020-10-24 | Forrás: Kubuk Dániel | Írások

Kedves horgásztársak! Manapság szerencsére a legtöbb horgásztavon már alapvető elvárás a halakkal való kíméletes bánásmód. Ez nem csak a kimondott sporthorgászok, de a hétköznapi horgász számára is fontos és betartandó, ugyanis attól függetlenül, hogy mi a célunk a hallal ...

Nincs kapcsolódó videó