A termék jelenleg nem elérhető.
CUDA KÉS- ÉS HOROGÉLEZŐ
CUDA KÉS- ÉS HOROGÉLEZŐ

A Cuda termékeinek története közel 40 évre vezethető vissza, amikor is Rick Constantine fejében megszületett az ötlet olyan csúcsminőségű kések és szerszámok használatára, melyek a horgászok és vadászok minden igényét kielégítik. Eszközeinek elkészítése során csak is a legmagasabb minőségű Titánium- és Alumínium- ötvözeteket, Német rozsdamentes Acélt használnak. Ezzel érik el azt a minőséget, melyre egyedülálló módon a termék teljes élettartama alatt garanciát vállalnak!
Pengéink bármennyire is tartósak, kicsorbulhatnak. Nem beszélve a kövezések által megcsorbított jigfejekről!

Hogy a legjobb hatékonysággal tudjunk vágni és akasztani velük ezután is, használjuk a Cuda kés és horogélezőjét!

A kerámia és Karbid anyagoknak köszönhetően kivételes tartósággal bír és a legkeményebb acél pengéket is tökéletesen megélezi.


Páratlan minőség és időtállóság?

CUDA!

OUTDOOR TŐR MŰANYAG TOKKAL 21CM
1 690 Ft
OUTDOOR KÉSÉLEZŐ
2 290 Ft
CUDA TITANIUM NITRIDE 6 FLEX FILÉZŐ KÉS
6 490 Ft
CUDA TITANIUM NITRIDE 9 FLEX FILÉZŐ KÉS
7 990 Ft
CUDA TITANIUM NITRIDE 6 FILÉZŐ KÉS
6 990 Ft
CUDA TITANIUM NITRIDE 4 FILÉZŐ KÉS
5 990 Ft
Cuda a horgászatok során is
Megjelent: 2018-03-29 | Forrás: Lukácsi Béla | Írások

A Cuda késekről már beszéltünk amelyek a hal feldolgozásánál lehetnek rendkívül hasznosak. Most olyan kiegészítőket szeretnék bemutatni, amelyek a vízparton is sokoldalúan használhatóak. Ezek az amerikai Cuda márka kiegészítői, amelyek, a halfeldolgozó iparban is megelégedettséggel ...

Cuda a hétköznapokra is
Megjelent: 2018-02-27 | Forrás: Lukácsi Béla | Írások

Olyan késeket és kiegészítőket szeretnénk bemutatni, amelyek nemcsak a halpucolás terén teljesítenek kiemelkedően, hanem akár a konyhában vagy éppen a vízparton is sokoldalúan használhatóak. Ezek az amerikai Cuda márka kiegészítői, amelyeket a halfeldolgozó iparban is megelégedettséggel ...

Magazin 2018 március
Megjelent: 2018. március 29.
Ha tavasz akkor kiállások, a HorgászShowra tekintünk egy picit vissza elsősorban az ott bemutatott újdonságokra. Szilvási Szilárd egy tavaszi etetőanyag keverési praktikát mutat be. Egy picit a konyhába is bekukkantunk ahol Andrejszky Zoltán a Cuda késeket mutatja be,. A methodhorgászoknak is előrukkolunk újdonságokkal a Benzár Mix kínálatából most a folyadékok vannak soron. Egy érdekes trükköt oszt meg velünk Lukácsi Béla a tavaszi zsinórcserével kapcsolatosan.