LUCKY SPEAR WIFIS HALRADAR TARTÓVAL (ETETŐHAJÓRA)
Termékleírás

Lucky Spear wifis halradar tartóval - etetőhajóra

Tapasztalattól függetlenül, a horgászok közkedvelt eszközei közé tartoznak a kompakt méretű halradarok, melyekkel igazán könnyedén feltérképezhetőek a horgászhely előtt elterülő vízterületek, maga a vízmélység, a mederviszony, és a halak tartózkodási helye sem titok többé.

A Spear a Lucky radarok között egy kompakt méretű egyedi változat, mely egy vezeték nélküli, wifis szonáregységet tartalmaz, ami etetőhajókon való alkalmazásra is tökéletesen alkalmassá teszik a kivitelt.

A vezeték nélküli jelátalakítóba, csupán be kell tekerni a wifis antennát, a másik aljzatba pedig, a szonárt. Ezt az részt kell rögzíteni, akár az etetőhajóra, majd a vevőegységgel összeintegrálni, ami tökéletesen jelezni fogja a szonár alatt lévő terület viszonyait.

A szonár működése a hanghullám terjedésén alapszik. A halradar szonár segítségével határozza meg a meder kontúrját, szerkezetét, valamint mélységét. A szonár hanghullámot bocsájt ki magából, és a visszaverődés idejéből állapítja meg a tárgytól való távolságot. Ezután a helyzet, méret és összetétel meghatározása következik a visszatérő jel segítségével.

A radar főbb funkciói:

Halkeresés és mélységmérés

A kijelzőn olvashatjuk az aktuális vízmélységet, a készülék bekapcsolása és a szonár vízbe kerülése után. A mélységmérőn látható az adott terület, 1 és 100 méteres mélység között.

Halkijelzés

Amikor a radar halat észlel, az egy hal alakú ikonnal jelzi a kijelzőn. Nagy- és kisméretű halak érzékelésére is képes. A képernyő jobb szélén levő oszlop mutatja a halak pozícióját. A hal ikon 5 mp-ként változik, frissül.

Hínár jelzés

A hínár jelző ikon megjelenik a képernyőn, ha a szonár vízinövényt észlel. Két ikon egyidejű megjelenése esetén, közepes, három hínár egyidejű megjelenése esetén nagy kiterjedésű vízinövényfoltot érzékelt a halradar.

Termékspecifikáció:

- Kijelző: 3,5 inch LCD
- Pontmátrix alapú kijelző
- Mérési kapacitás (mélység): 100m
- Mérési kapacitás (távolság): 300m
- Energiaigény: 8.6-13.5V DC / 8db AA elem
- Nagy- és kisméretű halak kijelzése, vízmélység, vízhőmérséklet, levegő hőmérséklete, halak helyzete, fenéken található növényzet és mederviszonyok meghatározására alkalmas.

Tartozékok:
- Halradar
- Wifis szonár, vezeték nélküli jelátalakítóval, antennával
- Szonárhoz gumis adapterek
- Tartó, tok, kábelek és csavarok

Az eszköz 300 méteres hatótávolságának köszönhetően, kiváló alternatívát kínál, akár a behúzós távolságok feltérképezésére is, etetőhajóval használva, a legjobb helyek találhatóak meg általa, majd lerakva ott a végszereléket, a kapások nem fognak elmaradni. Tökéletes kiegészítő bármilyen hajóhoz.

Általános használati utasítás - Kiegészítők
Lucky Spear magyar nyelvű használati útmutató
Lucky Spear angol nyelvű használati útmutató

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Hossz Jellemző Tartalom
74871-570 LUCKY HALRADAR SPEAR (HAJÓRA) 114 990 Ft
88 990 Ft
Spear14x14 cm-es fejegységWifis adapterrelVezeték nélküliRadar, wifis szonár + kiegészítők

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

LUCKY STARTER KÉZI VEZETÉKES HALRADAR
35 990 Ft
25 990 Ft
LUCKY SPIDER VEZETÉKES HALRADAR TARTÓVAL
54 990 Ft
43 990 Ft
LUCKY RAMBO VEZETÉK NÉLKÜLI HORDHATÓ HALRADAR
74 990 Ft
52 990 Ft
LUCKY PONY VEZETÉK NÉLKÜLI KÉZI HALRADAR
74 990 Ft
48 990 Ft
LUCKY NOVA MULTIFUNKCIÓS SZINES KIJELZŐS KÉZI HALRADAR (VEZETÉKES + VEZETÉK NÉLKÜLI)
21 990 Ft
LUCKY KNIGHT MULTIFUNKCIÓS SZÍNES KIJELZŐS KÉZI HALRADAR (VEZETÉKES + VEZETÉK NÉLKÜLI)
99 990 Ft
84 990 Ft
Radarozz! – Lucky Spear FF918-c
Megjelent: 2024-03-13 | Forrás: Heincz András | Tesztek

A nagyhalas és pergető horgászatban is előnyünkre válik, ha ismerjük a vizet, a benne rejlő akadókat, töréseket, halágyakat, mivel így tudhatjuk hol érdemes keresgélni vagy épp melyik helyet kerüljük el nagy ívben. A meder feltérképezésében nagy segítséget nyújtanak a mára ...

Minőségi percek – októberi peca
Megjelent: 2023-12-09 | Forrás: Heincz András | Írások

A felgyorsult mindennapok és a beléjük zsúfolt teendők mellett nem tud mindenki napokat időzni a vízparton ahhoz, hogy szebb példányokat is horogra csaljon. A készülődésről nem is beszélve, ami olykor órákig is eltarthat. Az általam használt csalik és szerelékek már többször ...

Nincs kapcsolódó videó