A termék jelenleg nem elérhető.
ET TEVERE BOLO BOT
ET TEVERE BOLO BOT
Energo Team Tevere Bolo - Könnyed bolognai horgászbot A bolognai botos horgászat gyakorlást és rutint igényel. A folyamatosan kontroll alatt tartott végszerelék hozza csak meg a várva várt sikert. Az ET Tevere Bolo egy olyan kiváló eszköz lehet a kezünkben, mellyel keszegeken-kárászokon és kisebb pontyokon kívül, szép márnákat egyaránt zsákmányul ejthetünk, ezáltal olyan szórakozásban lehet részünk, melyet más módszer nem kölcsönözhet. A bot anyaga IM10-es karbon, mely könnyed, lágy blankot tesz lehetővé. Kihúzva tapasztalható a rendkívül jó súlyelosztása, nem orrnehéz. A blank és a nyéltag is karcsú kivitelű, kényelmes egész napos kézben tartott pecánál is. A nyéltag átmérői:
5 m: 21,5 mm
6 m: 25 mm
7 m: 26,8 mm Karakterének köszönhetően, tökéletes az íve, felvéve a fárasztás közbeni terhelést, melyben a spicctagon elhelyezett 2 darab csúszógyűrű is segítséget nyújt. Ajánlott előkevastagság 0,12-0,16 mm. Finom fárasztással ilyen előkével a nagyobb márnákat is partra tudjuk terelni, erős sodrásban is. Lágy és érzékeny spicce miatt a keszegek leakadása is kikerülhető. A bot minden eleme a minőséget és igényességet képviseli. Fém, csavaros záródugó került a végére, védve az alsó nyél részt. Az orsótartó távolsága a nyél végétől 45 cm.

Kezdő és tapasztaltabb horgászoknak is ajánljuk, versenyekre is kiváló választás. Aki szeretne a bolognai horgászat élményeibe belekóstolni, nem fog csalódni a Tevere szériában.
ENERGOTEAM VIKING BOLO
3 190 Ft
ENERGOTEAMT BLADE BOLO
36 990 Ft
BENZAR ALLROUND BOLO
27 990 Ft
WFT TROTA STYLE BOLOGNAI BOT
24 990 Ft
19 990 Ft
BENZAR RIVER BOLO
43 990 Ft
KAMASAKI RIVER BOLO
7 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó