A termék jelenleg nem elérhető.
CARP HUNTER CLASSIC FEEDER BOT
CARP HUNTER CLASSIC FEEDER BOT
Carp Hunter Classic Feeder bot

A Carp Hunter Feeder botcsalád továbbfejlesztett változata, mely kivitelében es a felhasznált anyagok tekintetében is felülmúlja elődjét.
Az alap egy Carbon-Composite bottest, melyre többségében kéttalpas SIC gyűrűk kerültek. Ez alól kivétel egyedül a spicctag legkisebb gyűrűi. A bot maga a lágyabb, B-C akciós botok közé tartozik, így a fárasztás egy álom vele.

Mivel sokszor még a nagyobb testű halakat a fék megszólalása nélkül is ki tudjuk fárasztani. A bot megadott dobósúlya 50-100g, azonban a maximális dobósúly, amit használhatunk a bot károsodás nélkül 50-70 gramm környékén van. Ez nagyjából egy közepes méretű, megtöltött method kosarat jelent.


Ajánlott zsinórvastagság 0,20 mm körül alakul, sokkal vastagabbat nincs értelme feltenni, mert annyira rugalmas a bot, hogy még ezt az átmérőjű zsinórt is szinte lehetetlen elszakítani.
Nyéltagja kellően hosszú, duplonnal borított a kényelmes dobások miatt. Orsótartója alul szorítós klasszikus csavaros.

Jól megállja helyét intenzív bányatavakon, sekélyebb halastavakon, de 1-1 egyesületi vadregényes holtágon, vagy a Tiszán is hasznát vehetjük.
 
CARP HUNTER PLUS FEEDER BOT
10 990 Ft
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
24 490 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER BOT
19 990 Ft
SONIK SONIK SPECIALIST BARBEL BOT 12' 1.75LB
24 990 Ft
BENZAR NO LIMIT METHOD FEEDER BOT
36 990 Ft
BENZAR UNIVERSAL FEEDER BOT
25 990 Ft
Halak a jég széléből
Megjelent: 2017-03-20 | Forrás: Nagy Levente | Írások

2017-03-20 De nagyon vártuk már ezt a pillanatot…Elérkezett! Kaptuk a hírt egy átutazótól, hogy a közeli víztározó jege néhány méterre eltávolodott a parttól. Erre vártunk már hónapok óta, így alig telt el néhány óra és az elsők között már kint is voltunk a ...

Nincs kapcsolódó videó