SONIK SONIK SPECIALIST BARBEL BOT 12' 1.75LB
SONIK SONIK SPECIALIST BARBEL BOT 12' 1.75LB

Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Dobás pontossága
Dobás pontossága

Termékleírás

A tökéletes bot egy modern folyóvízi horgász számára.
Ezeket a botokat a tökéletes illesztések, az ellenálló gyűrűk és a karcsú parafa nyél teszi teljessé. A botok könnyűsége és kiegyensúlyozottsága precíz mérnöki munka eredménye. A bot akciója fokozatos őrli fel még a legerősebb halak kirohanását is, minimálisra csökkentve a hal elvesztésének veszélyét. High Modulus Carbon bottest Erős bottest érzékeny spiccel Vékonyított parafa nyél Csavaros orsótartó Alacsony talpas SIC betétes gyűrűsor


2. Klasszikus fazonú parafa Klasszikus kialakítású, megfelelő hosszban, a dobáshoz szükséges erő kifejtéséhez megfelelő nyomatékot biztosító, teljes egészében minőségi parafából készült nyél.
3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
3. SIC általános A úgynevezett SIC (szilícium-karbid) gyűrűk eleinte kizárólag a felsőkategóriás botok sajátjai voltak. Mára a technológia fejlődésével széles körben alkalmazzák. Kimagasló kopásállóságának és viszonylag kis súlyának köszönhetően a botgyártók egyik kedvelt gyűrűtípusává vált.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret
SN180-175 SONIK SPECIALIST BARBEL BOT 12 1.75LB 24 990 Ft 360 cm21,75 lbsB-C187 cm


CARP HUNTER PLUS FEEDER BOT
10 990 Ft
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
24 490 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER BOT
19 990 Ft
BENZAR NO LIMIT METHOD FEEDER BOT
36 990 Ft
BENZAR UNIVERSAL FEEDER BOT
25 990 Ft
BENZAR CONCOURSE FEEDER BOT
38 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó