A termék jelenleg nem elérhető.
ET BLADE ULTRALIGHT MATCH BOT
ET BLADE ULTRALIGHT MATCH BOT
EnergoTeam Blade Ultralight Match bot

Az első kézbevételt követően világossá válik, hogy a néhai ET. Blade Match nyomdokaiba lépő új Ultralight változat, a méltán híres előd minőségi, IM 12-es karbonszövetét megörökölve hordozza a Blade széria minden létező előnyét. A bot elképesztően könnyű lett, kecses vonalvezetése látványos, angolosan lágy karakterrel párosul.

A lágysága ellenére határozott, magabiztos bot, bevágásoknál kellőképpen gyors, a víz alá süllyesztett zsinórt határozottan „tépi fel".

Nagy terhelés hatására gyönyörű kifli alakot vesz fel a bot, a megiramodó nagytestű hal pumpálásaira gyorsan keményedik fel a blank, a bot fantasztikus ívben dolgozik, hatalmas élményt adva ezzel a horgásznak. Semmi kétség nem férhet hozzá, az ET. Blade Ultralight Match a csúcskategória meghatározó szereplője lesz!
CARP EXPERT UNI MATCH BOT
18 990 Ft
CARP EXPERT TELEMATCH BOT
23 990 Ft
KAMASAKI SUPER MATCH BOT
13 990 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL MATCH BOT 11'
19 990 Ft
BENZAR CONCOURSE MATCH BOT
24 990 Ft
MAVER LEVIA WAGLER BOT
38 990 Ft
MI LEGYEN AZ AJÁNDÉK-AJÁNDÉK ÖTLETEK KARÁCSONYRA 5.
Megjelent: 2016-12-14 | Forrás: Nagy Levente | Írások

2016-08-30 ldeje figyelmet fordítani családtagjainkra, szeretteinkre, barátainkra. Lassan azon is elkezdünk gondolkodni, milyen ajándékkal lepjük meg őket, hiszen mindannyian tudjuk: adni jó. Felemelő érzés, amikor azt tapasztaljuk, hogy valakinek sikerült örömet szereznünk. Ez ...

Álmodtam egy matchbotról
Megjelent: 2016-03-31 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Egy igazi kuriózummal, az új ET. Blade Ultralight Match bottal volt szerencsém közelebbről is megismerkedni első - meglehetősen pörgősre sikeredett - tavaszi matchbotos horgászatomon. A meleget hozó márciusi szelek pár napig borzolták a hullámokat a Pátkai-víztározón, majd ...

Nincs kapcsolódó videó