SONIK SKSC COMMERCIAL MATCH BOT 11'
SONIK SKSC COMMERCIAL MATCH BOT 11'

Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Dobás pontossága
Dobás pontossága

Termékleírás

A SONIK SKSC COMMERCIAL WAGGLER egy ultrakönnyű, ám mégis erős úszós horgászbot, melyet kifejezetten pontyok, amurok és kárászok horgászatára terveztek. Kétrészes kivitelének köszönhetően tökéletes akcióval rendelkezik, éppen ezért könnyebb fenekezésre, folyóvízi görgetésre is megfelel. Tulajdonságai: Könnyű és vékony bottest, melynek Carbon anyagát 24 tonnával préselték EVA – Parafa nyél Felül szorítós orsótartó Titánium oxid gyűrűk Minőségi szállító táskát adunk a bothoz.
4. FELÜL SZORÍTÓS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A csavaros orsótartó újabban használt változata. Az orsó rögzítésére itt is két darab, az orsótalp befogadására képes műanyagbetétes pofa szolgál, de az orsó rögzítésére nem egy anyát, hanem az orsótartó feletti nyéltagot kell elforgatni. Ez a megoldás a korábbi típusoknál elegánsabb kinézetet kölcsönöz a botnak.
5. SIC könnyített A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Akció Szállítási méret
SN135-110 SONIK SKSC COMMERCIAL MATCH BOT 11 19 990 Ft 330 cm2B172 cm


CARP EXPERT UNI MATCH BOT
18 990 Ft
CARP EXPERT TELEMATCH BOT
23 990 Ft
KAMASAKI SUPER MATCH BOT
13 990 Ft
BENZAR CONCOURSE MATCH BOT
24 990 Ft
MAVER LEVIA WAGLER BOT
38 990 Ft
MAVER MV-R UNIVERSAL TELESZKÓPOS BOT
30 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó