A termék jelenleg nem elérhető.
BOT ET BLACK FIGHTER SPIN
BOT ET BLACK FIGHTER SPIN
A rohamosan fejlődő Black Fighter botcsaládon belül olyan elismert botok találhatóak, mint a Black Fighter Feeder, Boilie vagy Match, ehhez a hagyományhoz csatlakozik a Black Fighter Spin.



A gyártók a legmodernebb technológiát és IM8-as karbon anyagot használtak, ami amellett, hogy igen könnyű, nagyon jól ellenáll az apróbb sérüléseknek, ütődéseknek, karcoknak.

Igazán kecses bot született, mely négy hosszban, más-más dobósúlytartományban kapható, így a finom sügérezéstől egészen a szerelékpróbáló csukázásig bárki megtalálhatja a számára megfelelő gerinces Black Fighter Spin pergetőbotot.

A hosszabb változatok igazi mindenes horgászbotok, bátran használjuk őket álló-, vagy folyóvízi fenekezésre, csónakos úszózásra. Bírni fogja a strapát, a horgászat és a halfogás élmény lesz általa.
A 3 méteres változat esetében ne menjünk 0,30 mm-es zsinórvastagság fölé, mivel botunk ebben az esetben könnyebben károsodhat.
A rövidebb botokat tekintve természetesen használjunk egyre vékonyabb zsinórokat..


Kényelmes fogást biztosító parafa nyéllel és csavaros orsótartóval kerül forgalomba.



BOKOR SPIN PERGETŐ BOT
22 990 Ft
WIZARD CLASSIC JIG PERGETŐ BOT
11 990 Ft
WIZARD DROP SHOT PERGETŐ BOT
13 490 Ft
KAMASAKI SUPER SPIN NEW BOT
3 490 Ft
WIZARD CARBON SOLID SPIN BOT
19 490 Ft
L&K PROGUIDE PERGETŐ BOT
23 990 Ft
Szezonvégi domolykók
Megjelent: 2013-12-24 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Legkedvesebb halam fogásáról a hideg hónapok beköszöntével sem vagyok hajlandó lemondani. Nyáron képes voltam a nyakig érő csalánosban csörtetni utánuk, egy-egy jobb hal, vagy csak remélt kapás érdekében valamiféle állattá avanzsáltam át, és csúszva-bújva osontam ...

Rövid pergető botok tesztje
Megjelent: 2013-02-28 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

A távdobó orsókról szóló írásom nyomán már ismertetett gondolatmenetet folytatva, e soron következő, rövid pergető botokról szóló cikkemben is megmaradok azon az elvi síkon, amin úgy ...

Nincs kapcsolódó videó