A termék jelenleg nem elérhető.
KAMASAKI TELE SPIN BOT
KAMASAKI TELE SPIN BOT

Kamasaki Tele Spin - teleszkópos megoldás a pergető horgászok részére

A Kamasaki szériában a Light - Medium pergetők részére ajánljuk az alábbi botcsaládot, mely kedvező árával és kompakt szállíthatóságával veszi fel a versenyt társaival szemben.

A Tele Spin széria botjainak anyaga IM8-as karbon, mely kecses blankot és könnyed súlyt eredményez, nem veszítve a készség teherbírásából. Teleszkópos kivitelének köszönhetően, rendkívül könnyed szállíthatóság jellemzi, az 1,8 méteres változat, mindössze 61 cm összecsukott állapotban.

A nyéltag pedig rendkívül esztétikus, parafa berakásokat kapott. 10-30 grammos kivitelben készülnek, a light és medium csalikhoz, plasztikok, wobblerek vezetésére jó variánsok.

Kellően érzékeny, érezhetőek vele a követések, kapások is egyaránt. Kezdő és tapasztaltabb pergető horgászok részére is ajánljuk a szériát, kedvező árával, és szállíthatóságával tűnik ki a többi bot közül, mely utazások, nyaralások során is jó szolgálatot tehet, ha egy könnyed pergetéshez támadna kedvünk.

BOKOR SPIN PERGETŐ BOT
22 990 Ft
WIZARD CLASSIC JIG PERGETŐ BOT
11 990 Ft
WIZARD DROP SHOT PERGETŐ BOT
13 490 Ft
KAMASAKI SUPER SPIN NEW BOT
3 490 Ft
WIZARD CARBON SOLID SPIN BOT
19 490 Ft
L&K PROGUIDE PERGETŐ BOT
23 990 Ft
Kezdő pergető kalandok
Megjelent: 2019-10-03 | Forrás: Pintarics Balázs | Írások

Miként válhat valakiből tapasztalt és eredményes pergető horgász? A választ még nem tudom, de elindultunk az odavezető úton. Történetemben kezdő horgászként szerzett tapasztalataimat szeretném megosztani veletek. Talán másoknak is segíthetnek az itt leírt gondolatok, meglátások ...

Nincs kapcsolódó videó