A termék jelenleg nem elérhető.
BOT NAVIGATOR TELESPIN
BOT NAVIGATOR TELESPIN
A Navigator Telespin piacra kerülésével nem kell többé kompromisszumokat kötni azoknak, akik ugyanazon bottal szeretnének több módszert is űzni!


Ez a horgászbot tökéletesen alkalmas távoli fenekezésre, hiszen a 3,6m-es változat bőven 100 gramm feletti dobósúlyával alkalmas a 100 méter körüli, vagy a még messzebb lévő etetések és haltartó helyek meghorgászására.

A rövidebb változatok szintén alkalmasak rövid távolságra történő fenekezéshez, úszózáshoz és még pergetéshez is.

Mégpedig azért, mert kellően könnyűek, erről a HD (High Density) Carbon gondoskodik. Kellően rövid nyéllel rendelkeznek, így akár csónakból történő úszózás során sem kényelmetlen a használatuk.


Minőségű SIC gyűrűk gondoskodnak a zsinór megfelelő futásáról, így akár fonott dobóelőkét, vagy főzsinórt is használhatunk, a gyűrűk, vagy a zsinór károsodása nélkül.


Csavaros orsótartója tökéletesen tartja a hozzá illő orsókat.
Rövid szállítási hossza lehetővé teszi számunkra, hogy akár folyamatosan autónk csomagtartójában pihenhessen és egy hirtelen ötlettől vezérelve bármikor a vízparton lehessünk kedvenc hobbinknak hódolva.


Nem csak kezdőknek, de haladó horgászoknak is bátran ajánljuk ezt a kedvező áru, ám mégis kivételes minőségű horgászbotot.
BOKOR SPIN PERGETŐ BOT
22 990 Ft
WIZARD CLASSIC JIG PERGETŐ BOT
11 990 Ft
WIZARD DROP SHOT PERGETŐ BOT
13 490 Ft
KAMASAKI SUPER SPIN NEW BOT
3 490 Ft
WIZARD CARBON SOLID SPIN BOT
19 490 Ft
L&K PROGUIDE PERGETŐ BOT
23 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó