A termék jelenleg nem elérhető.
BENZAR DIPPELT SPEED PELLET
BENZAR DIPPELT SPEED PELLET
Benzár Zsolt pelletes újdonságai mindig nagy népszerűségnek örvendenek a horgászok körében.

Nincs ez másként a BENZÁR MIX SPEED PELLET esetében sem. A BENZÁR MIX SPEED PELLET család, egy vadonatúj eljárással készült, nem csupán formájában, hanem összetételében is eltér a hagyományos pelletektől. Többségükben kifejezetten magas szénhidrát tartalmú csalik, melyek a tavaszi és őszi horgászatok mellett nyáron is bizonyítanak.
A magas szénhidrát tartalom mellé a krilles esetében a fehérjetartalom is megemelkedett, így kifejezetten a nyári meleg vizek favorit csalijává vált.
Horogra tűzése rendkívül egyszerű, hisz a pelletek kis cérna hurkokkal vannak ellátva, melybe a horgot egyszerűen csak beakasztjuk.

Az előzetes tesztek kiemelkedően jó eredményeket mutattak, így biztosan állítható, hogy használatukkal több ezer horgász fog feledhetetlen élményekkel gazdagodni.

CARP EXPERT KEMÉNY DIPPELT HOROGPELLET
600 Ft
BENZÁR MIX TURBO SOFT PELLET
1 100 Ft
BENZAR MIX BICOLOR METHOD PELLET
1 390 Ft
BENZÁR MIX FLOATING PELLET 7MM
1 390 Ft
BENZAR MIX TURBO SOFT LONG LIFE PELLET
1 590 Ft
MOTABA CARP DUMBELL WAFTERS
1 790 Ft
Amúrok éjszakája
Megjelent: 2017-07-31 | Forrás: Energo Team | Írások

A túlburjánzott vízi növényzetek karbantartására lett betelepítve az amúr, amely azóta az egyik kedvenc célhala lett a horgászoknak. Vannak speciális trükkök amelyek az amúr horgászatánál alkalmaznak, most mi a feederezést választottuk, és az amúrozás szempontjából ...

Nincs kapcsolódó videó