A termék jelenleg nem elérhető.
BENZAR MIX BLACK HALIBUT PELLET 800G, 5 KG
BENZAR MIX BLACK HALIBUT PELLET 800G, 5 KG
Tapasztalatok alapján kijelenthetjük, hogy a halibut pelletek a horgászat egyik leggyakrabban és legeredményesebben használt csalijai.
Legyen szó természetes vízről, vagy halastóról a Benzár Mix Black Halibut pellettel horogra csalhatjuk az adott horgászvíz legszebb pontyait, amurjait.
Megemelt halolaj tartalmának köszönhetően még a régebbi halibut pelletjeinknél is fogósabb. Natúr és ízesített változatban is egyaránt forgalomba kerül, de ezeken felül még tovább fokozhatjuk csalogató aromákkal, akár az új Benzár liquidek közül is.

A nagyobb méretek előre fúrtak, így ha csalizni szeretnénk vele, roppant egyszerű a dolgunk, csak fel kell fűzni a hajszálelőkére, megütköztetni egy stopperrel és már indulhat is a peca.

Etetésre is kiváló!
Hatékonyságát tovább növelhetjük az új generációs Benzár aromák hozzáadásával, úgy, mint a Bait Steam, vagy a Bait Liquid.
SBS HIGH OIL HALLIBUT PELLET
2 990 Ft
SBS ATTRACT BETAIN CARP PELLETS 1KG, 5KG
2 190 Ft
SBS CSL PELLETS 1KG, 5KG
1 890 Ft
Micro Match Betain Pellet
2 290 Ft
Multimix Proactive Pellets
2 290 Ft
SBS BOMB PELLET MIX
18 900 Ft
Bemutatkoznak a gyors oldódású Benzár halibut pelletek
Megjelent: 2018-07-27 | Forrás: Szabó Bence | Írások

Az elmúlt időszakban bemutatott újdonságok sora a Benzár Black Halibut pelletekkel folytatódik. Ezek a termékek a már jól megszokott és horgászok ezrei által kedvelt, gabona alapú granulátumok legújabb típusai, melyek bármely módszer szerelmesei számára remek választást ...

Nincs kapcsolódó videó