A termék jelenleg nem elérhető.
CXP TÖKMAGCSÍRA PELLET 6MM 800GR
CXP TÖKMAGCSÍRA PELLET 6MM 800GR
A tökmag legértékesebb részét tartalmazza pelletált formában ez a csali. Tele van ásványi anyagokkal, vitaminokkal, telített és telítetlen zsírokkal, amit a halak is érzékelnek és pontosan tudják, hogy a magasabb tápértékű csali értékesebb falat számukra. A tökmag olaj készítése során marad ez az anyag, amit pelletálnak és így kerül a vizek partjaira.
A víz hőfokától függően oldódási ideje 1-1,5 óra, ami kizárja az etetésre azonnal megérkező apróhalakat, így megfelelő mennyiségű csali marad a vízben a később érkező nagyobb halak számára.

Használhatjuk az etetés mellet csalizásra is. Válasszunk egy kisebb darabot és bújtassuk bele szilikon pellet karikába. A vízbe érést követően az első 5-10 percben a külseje elkezd feloldódni és egy puha, kocsonyás réteget képez a csali külsején. Főként meleg vízben lehetünk vele eredményesek.


SBS HIGH OIL HALLIBUT PELLET
2 990 Ft
SBS ATTRACT BETAIN CARP PELLETS 1KG, 5KG
2 190 Ft
SBS CSL PELLETS 1KG, 5KG
1 890 Ft
Micro Match Betain Pellet
2 290 Ft
Multimix Proactive Pellets
2 290 Ft
SBS BOMB PELLET MIX
18 900 Ft
Pelletek, pontyok, praktikák
Megjelent: 2017-08-31 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

A tökmag és kukorica csíra pelletekkel történő horgászatok után fogalmazódott meg bennem az a vélemény, hogy a jövő egyértelműen a természetes alapanyagokból előállított, legmagasabb tápértékű pontycsaliké. A tökmagból és kukoricából hidegen sajtolás következtében ...

Nincs kapcsolódó videó