TIMÁR MIX FISH HEALTH METHOD ETETŐANYAG + KOMPLEX ADALÉK
Termékleírás

Tímár Mix Fish Health Method etetőanyag + Komplex adalék

Egy hosszan tartó, rengeteg kísérletből álló munkafolyamat eredménye a Timár Mix Fish Health etetőanyag család.

A halak természetes védekezőképességét és a vizek megóvását egyaránt segítő adalékanyagot fejlesztett ki a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Akvakultúra és Környezetbiztonsági Intézete és a Timár Mix Kft. Az etetőanyaghoz keverhető több komponensű kiegészítő a halak életfolyamataira és a halastavi ökoszisztémára egyaránt pozitív hatást gyakorol.

Az etetőanyaghoz keverhető innovatív adalékanyag lényegesen könnyebben emészthető a halak számára, továbbá számos olyan természetes összetevőt tartalmaz, amelyek segítik bélflórájuk egyensúlyának fenntartását és erősítik szervezetük ellenállóképességét. Mindez azért is fontos, mert az elmúlt egy évtizedben szerte Európában, minden víztípusban gyakran előfordultak ismert és ismeretlen vírusos, bakteriális és gombás betegségek, valamint parazitás fertőzések is.

Az új, speciális körülmények között előállított adalékban felhasznált természetes eredetű anyagok a víz fizikai és kémiai tulajdonságaira pozitív hatást gyakorolnak, ezáltal segítik a környezeti fenntarthatóságot. Támogatják a természetes lebontási folyamatokat, így kevesebb káros gáz (szabad ammónia és kén-hidrogén) képződhet a tómederben. Az előzőekben említett kedvező folyamatok hosszú távon az egyik leggyakoribb problémára, a túlzott algásodásra is jótékony hatást fejtenek ki, amellyel az eutrofizáció nagymértékben lassítható.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Típus Ízesítés Kiszerelés
MX166-100 TIMÁR MIX FISH HEALTH METHOD CARP ETETŐANYAG - CSOKI-NARANCS 1KG 1 390 Ft 1390 Ft/KG Fish HealthCsoki narancs1 kg
MX167-800 TIMÁR MIX FISH HEALTH YELLOW METHOD CARP ANANÁSZ-VAJSAV 1KG 1 390 Ft 1390 Ft/KG Fish HealthAnanász vajsav1 kg
MX168-500 TIMÁR MIX FISH HEALTH RED METHOD CARP EPER-MÁLNA 1KG 1 390 Ft 1390 Ft/KG Fish HealthEper málna1 kg
MX169-200 TIMÁR MIX FISH HEALTH KOMPLEX ADALÉK 150G (1KG ETETŐANYAGHOZ) (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 090 Ft 7266.67 Ft/KG Komplex adalékNatúr150 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

JOKER ETETŐANYAGOK
1 690 Ft
LIFTEZŐ ETETŐANYAG
990 Ft
CUKK NASHI TŰZŐSZÚNYOGOS ETETŐKEVERÉK
1 990 Ft
BENZÁR ICE MIX ETETŐANYAG 500G
890 Ft
Premium Method Mix
2 290 Ft
SBS ALL IN FLUMINO BOX 1,5KG
3 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó